No i to zdjęcie też mi się podoba, może nawet bardziej od "Iwonki" (z całym szacunkiem dla Iwonki)...
Odważnie i do przodu (albo "Alleluja i do przodu", jak kto woli).
Szukaj
No i to zdjęcie też mi się podoba, może nawet bardziej od "Iwonki" (z całym szacunkiem dla Iwonki)...
Odważnie i do przodu (albo "Alleluja i do przodu", jak kto woli).
Krzysztof Paszkiewicz
no to mial byc tylko przyklad a nie konkurencja, w takim razie wrzuce to do osobnego wátku![]()
Chrzanić kanony. Zdjęcie budzi pozytywne emocje i już.
Bradley22 - idź tą ścieżką!!!!
Nikon + słoiki
Fotografia ślubna Łódź
A to ciekawe... Trochę takie "masło maślane". Dziwne sformułowanie ale ok )
Mi natomiast twoje zdjęcie się podoba. Może właśnie dlatego, że jest przerysowane, może właśnie dlatego, że jest poza kanonem... Ja poprostu lubię takie "portrety"ostatnio uzylem 10 mm do zrobienia portretu, wyszlo mega przerysowane ale bylo zrobione przypadkiem.To jest mój klimat
Także szacun
To bronisz czy nie?? Zdecyduj sięco do zdjécia powyzej ani obrobka ani kadr nie nalézá do ciekawych![]()
Pozdrawiam!
Paweł
"... ponieważ droga jest celem..."
bronie konwencji i wyjscia poza ramy tradycyjnego portretu
mam pomysl na serie takich zdjéc, powiedzmy autoportretu - coming soon![]()
moim zdaniem zdjęcie jest bardzo dobre: dynamiczne, wesołe, generalnie dobrze obrobione, choć trochę przegiąłeś z wyostrzaniem. Nie zaliczyłbym tego do portretu tzn. nie ta konwencja, ale z drugiej strony hmmm... chrzanić konwencję, budzi u mnie same pozytywne emocje.
pozdrawiam
a.
no wlansie - bo kto powiedzial ze portret trzeba focic 50 albo 85mm, jezeli na zdjéciu znajduje sie twarz to jest to portret i tyle, niewazne czy 10 czy 100mm
wiécej takich
Skontaktuj się z nami