Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Iwonka

Domyślnie Iwonka

Witam wszystkich,
    jest to mój pierwszy post w tym dziale. Kilka dni zeszło mi na zebraniu się żeby wrzucić zdjęcie - pewnie z obawy przed krytyką, która ( jeśli chodzi o początkujących ) nie jest zbyt miła. Jest to jedno z pierwszych zdjęć, które uważam za udane jeśli chodzi o obróbkę w programie graficznym, bo posunąłem się ciut dalej niż opcje "dostrajania" zdjęcia
    Przeszkadzać w zdjęciu może brak symetrii, że zabudowa z tyłu się przechyla, ale stwierdziłem, że tak zdjęcie wygląda żywiej, że współgra to z winietowaniem i kątem zdjęcia
    Niestety nie udało mi się "ładnie" usunąć zmarszczek mimicznych przy oku dlatego zostały No i cienie na twarzy jakie rzucają okulary... powinny zostać bo są naturalne, czy lepiej je zlikwidować?
    Oczywiście czekam na komentarze, które czegoś mnie nauczą

Miłego odbioru
    Paweł

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 16:48 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    "... ponieważ droga jest celem..."

Domyślnie

Matko Buzka, coś Ty najlepszego tej Pani uczynił? Przede wszystkim kup sobie 85, albo przynajmniej 50. I z dystansem większym do modelki.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Matko Buzka, coś Ty najlepszego tej Pani uczynił? Przede wszystkim kup sobie 85, albo przynajmniej 50. I z dystansem większym do modelki.

Cholera... a mi się tak podoba Zdjęcie zrobione kitem... ale 50tkę już nabyłem drogą kupna więc kolejne będą "inne". A to zdjęcie wygrzebane z szuflady ale pod kątem zabawy w PS.
    Myślisz, że aż tak bardzo dystans i kąt zaszkodziły Iwonce?? Mówi mi, że jej też się podoba - zwłaszcza przez kąt
    No ale dzięki za zwrócenie uwagi i czekam co będzie dalej

Pozdrowionka!
    Paweł
    "... ponieważ droga jest celem..."

Domyślnie

IMHO nie perspektywa jest tytaj największym mankamentem ale przede wszystkim kolor skóry oraz nieudolna winieta.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Kitem to szyby wklejają w oknach...
    Muszę przyznać, że podoba mi się to zdjęcie. Nie przeszkadza mi przerysowanie detali twarzy, a nawet ciekawie to współgra ze zdecydowaną urodą dziewczyny.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Efekt zdeformowania twarzy, jeśli był zamierzony - dodaje pozytywnego zabarwienia zdjęciu

Co do zmarszczek i cieni od okularów - nie usuwaj tego, tak jest naturalniej...

Kolorystyka zapewne zamierzona, ale nie do końca mi odpowiada...

kubalmar
    Gość

Domyślnie

Uwielbiam takie przerysowania i kolorystyka taka jaką lubie. Jedyne co bym poprawił to szminkę położył idealnie i jaskrawiej, a teraz krawędzie są poszarpane. Bardzo mi sie podoba lubie odważne foto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubalmar Zobacz posta
    Uwielbiam takie przerysowania i kolorystyka taka jaką lubie. Jedyne co bym poprawił to szminkę położył idealnie i jaskrawiej, a teraz krawędzie są poszarpane. Bardzo mi sie podoba lubie odważne foto
    jezeli fotka ma pelnić rolę karykatury ,to mnie rowniez bardzo sie podoba !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    jezeli fotka ma pelnić rolę karykatury ,to mnie rowniez bardzo sie podoba !
    Harb, strzeliłeś w samo sedno.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Bardzo sympatyczne w odbiorze. Kategoria foto-żart by pasowała
    d90::N50/1,8::N70-300VR::M055prob::M804rc2::TamracSystem3

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów