Czy ktoś oglądał/ma tą książkę ? Jakieś opinie, czy warto wydac stówkę na coś takiego?
Szukaj
Czy ktoś oglądał/ma tą książkę ? Jakieś opinie, czy warto wydac stówkę na coś takiego?
...a ja się nie boję, zawsze robię swoje
patrząc na to ohydztwo spłodzone w PS, które wstawili na okładkę - nie warto
Okładkę pewnie płodzili w helionie (używając painta)Zamieszczone przez Czornyj
![]()
nie wiem czego warta jest ta ksiazka ale ja polecilbym Ci takie
Fotografia cyfrowa. Edycja zdjęć. Wydanie I , II, i chyba wyszło III Autor: Scott Kelby
no ale ktos inny moze powiedziec ze sie myle.
Tylko kurcze nie moge dostac nigdzie wydania I no i w Helionie II tez chyba nie dostaniesz.
......co ja moge wiedziec o foceniu ...NIC
To one się różnią zawartością?Zamieszczone przez Umba
Chciałem tą książkę kupic ale na stronie helionu zobaczyłem tą i pomyślełem że może byc lepsza. Poza tym mój znajomy ma Kelby'iego więc mógłbym sobie pożyczyc żeby.Zamieszczone przez Umba
Szczerze to nie wiem logicznie rozumujac to nie powinny sie za wiele roznic bo to tylko wydanie inne. Nie moge dostac jedynki a wolałbym ją bo przypuszczam że wyszło by taniej niż najnowsze wydanie III.Zamieszczone przez "Laku
......co ja moge wiedziec o foceniu ...NIC
Nie wiem jakie masz podstawy, ale zawsze lepsza taka książka niż żadna![]()
Wydanie I Kelby-ego jest na podstawie PS CS, a trzecie na PS CS II. Jest coś tam dodane o Adobe Bridge itp. ale generalnie to samo.
pozdrawiam Krzysiaczek
Skontaktuj się z nami