Szukaj
Najbardziej podoba mi się dwójka....
A któż to przycupnął ,z prawej,na skałce,na siódemeczce......
Port ,dla mnie,..za gęsto.Zrobiłbym to dalej...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
moim zdaniem 4 gdyby byla inaczej kadrowana (wiecej morza) byl by jak z folderu turystycznego, 7 tez ma wielki potecjal ja bym wszedl troszke wyzej zeby wiecej morza bylo widac i bardziej z boku bo cien na skale niestety psuje cale foto, na 11 zeby byl jakis stary rybak bylo by swietnie
miejsce napewno super ale mozna wiecej z niego wyciagnac ....
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
Czternastka...całkiem,całkiem....(ofc mz)
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
no lepiej ...tylko morze wyprostuj bo sie przelewa na 12
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
Pieknie tamCałkiem podobają mi się: 4, 5, 6, 10, 11 15.
Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem
Jeżeli chodzi o pstrykanie zdjęć to rzeczywiście jest przepięknie.... ale nie tylko jezeli chodzi o zdjęcia. Tak czy tak za komentarze dziękuję a samą wyspę polecam![]()
Hehe, ja mam dokladnie tak samo z tym koszem, ale jak mysle nad tym co robie, to przynajmniej z tych co do kosza nie trafia moge cos wybrac
Chodzilo mi o to, ze to pierwsze wakacje gdzie wstalem rano i pobieglem nad morze zanim dzieci wstaly z mysla o porobieniu zdjec, jak spaly w dzien to nie przysypialem z nimi tylko na 2h w pleneri jakies tam efekty sa, bo nie dostalem wielich batow. Mam porownanie, bo jak bylem dwa lata temu w Turcji... no moze nie bylo tak ladnie jak tu, ale mielisy czas caly dzien (jeszcze bez dzieci) i tak niby na spokojnie pstykalem dookola, ale tylko przy okazji to teraz nic fajnego nie moge z tego wybrac..... O takie myslenie mi chodzilo.....
Skontaktuj się z nami