Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Majorka (11 szt)

Jestem ciekaw Waszych opinii, bo to pierwsze fotki z moich wakacji, do ktorych sie staralem troche przylozyc a nie tylko pstrykac wszystko i wszedzie
    1.

2.

3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.

Z góry dziękuję za opinie!!!

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się dwójka....
    A któż to przycupnął ,z prawej,na skałce,na siódemeczce......
    Port ,dla mnie,..za gęsto.Zrobiłbym to dalej...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

moim zdaniem 4 gdyby byla inaczej kadrowana (wiecej morza) byl by jak z folderu turystycznego, 7 tez ma wielki potecjal ja bym wszedl troszke wyzej zeby wiecej morza bylo widac i bardziej z boku bo cien na skale niestety psuje cale foto, na 11 zeby byl jakis stary rybak bylo by swietnie

miejsce napewno super ale mozna wiecej z niego wyciagnac ....
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

Dzieki za komentarze.
    Borregaard, z ta 7 to tak, ze chcialem chociaz na jednym zdjeciu byc, ale mam tez bez mojej osoby
    12.
    13.
    14. i jeszcze takie ujęcie
    biker karlos, a czy tak kadrowane 4 lepiej?
    15.

Domyślnie

Czternastka...całkiem,całkiem....(ofc mz)
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

no lepiej ...tylko morze wyprostuj bo sie przelewa na 12
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

Pieknie tam Całkiem podobają mi się: 4, 5, 6, 10, 11 15.
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Jeżeli chodzi o pstrykanie zdjęć to rzeczywiście jest przepięknie.... ale nie tylko jezeli chodzi o zdjęcia. Tak czy tak za komentarze dziękuję a samą wyspę polecam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piter Zobacz posta
    Jestem ciekaw Waszych opinii, bo to pierwsze fotki z moich wakacji, do ktorych sie staralem troche przylozyc a nie tylko pstrykac wszystko i wszedzie
    ja to jak nie mysle, to mi czasami fotka jakas wyjdzie
    przy tym przemyslanych to kosz musialem powiekszyc
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez glisek Zobacz posta
    ja to jak nie mysle, to mi czasami fotka jakas wyjdzie
    przy tym przemyslanych to kosz musialem powiekszyc
    Hehe, ja mam dokladnie tak samo z tym koszem, ale jak mysle nad tym co robie, to przynajmniej z tych co do kosza nie trafia moge cos wybrac

Chodzilo mi o to, ze to pierwsze wakacje gdzie wstalem rano i pobieglem nad morze zanim dzieci wstaly z mysla o porobieniu zdjec, jak spaly w dzien to nie przysypialem z nimi tylko na 2h w plener i jakies tam efekty sa, bo nie dostalem wielich batow. Mam porownanie, bo jak bylem dwa lata temu w Turcji... no moze nie bylo tak ladnie jak tu, ale mielisy czas caly dzien (jeszcze bez dzieci) i tak niby na spokojnie pstykalem dookola, ale tylko przy okazji to teraz nic fajnego nie moge z tego wybrac..... O takie myslenie mi chodzilo.....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów