Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Znow latarnia

Domyślnie

nie masz wiecej fotek w tym stylu ? wiem ze jezeli juz cos fotografujemy to na jednej w serii sie nie konczy -pozdrawiam

Domyślnie

Pięknie pokazane takie niedostępne i surowe miejsce.
    Bardzo pozytywne wrażenie i duzo emocji.
    Pozdrawiam.
    NIKON - system

Domyślnie .

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    nie masz wiecej fotek w tym stylu ? wiem ze jezeli juz cos fotografujemy to na jednej w serii sie nie konczy -pozdrawiam
    Niestety nie mam...zazwyczaj robie to samo ujecie najwyzej z roznymi ustawieniami, nie wykonuje duzej liczby roznych ujec tego samego miejsca, staram sie nauczyc patrzenia "zeby wiedziec czego chce"..bywalo tak,ze bralem aparat i po kilku godzinach nie przywozilem jakichkolwiek zdjec
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Onsajt Zobacz posta
    Niestety nie mam...zazwyczaj robie to samo ujecie najwyzej z roznymi ustawieniami, nie wykonuje duzej liczby roznych ujec tego samego miejsca, staram sie nauczyc patrzenia "zeby wiedziec czego chce"..bywalo tak,ze bralem aparat i po kilku godzinach nie przywozilem jakichkolwiek zdjec
    mozna miec i takie podejscie ,ale sa tez inne -jeden z wielkich z NG William Albert Allard specjalista od Dzikiego Zachodu i koni -jeszcze w czasach analogu podczas sesji zdjeciowej potrafil zapelnic 100 sztk rolek filmu ,aby wybrac 3 lub 4 zdjecia o magicznym wręcz ujęciu momentu ,chwili-widzę ze wiesz co chcesz fotografowac a jest to napewno duza zaleta -pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów