Szukaj
Ciemne zdjęcia. Niestety mi się niepodobają..(no może 7i ewentualnie 6)
Na większości zdjęć zwodnicy są ucięci, za dużo przestrzeni wolnej, ciemnej, zaszumianej(no z tym nie jest najgorzej), krzywe kadry(1,5).
Sorry, ale jestem na nie![]()
"Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
|| D70 | T17-50/2.8 ||
jedynka i dwójka ewidentnie do wywalenia 3. jak bys troche skadrował to by uszła. siatkówka to ciężki sport do focenia pomaga szybki sprzet i jasne szkła. a i ósemkę to nie wiem po co wrzuciles
Nie wyszedł Ci ten reportaż niestety, ale nie poddawaj się. Mój pierwszy był podobnyNa 2 ostrość na publice zamierzona? Moim zdaniem najlepsza 6.
pozdrawiam
Artur
Niestety słabo to wyszło , problemy z ostrością na dwójce wogule uciekła w trybuny.
W sumie to tylko 6 ma w miarę poprawny kadr i moment .
Niestety z ciemnym szkłem i ciemnej hali to nie powalczysz, zwłaszcza w szybkich sportach.
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Kadry mogły by być ciasniejszcze i pamiętaj zeby zawsze znalazła sie w nim piłka
Dobrze, że nie mamy D3
dzięki za cenne uwagi, na następnym meczu postaram się poprawić, o ile technicznie będzie to do przeskoczenia ze względu na jasność mojego szkła. Ale nie poddaję się![]()
Skontaktuj się z nami