Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Asseco Resovia vs. BKS Delecta - 3:2

Mój pierwszy taki reportaż więc proszę o wyrozumiałość
    z racji ciemnego słoika 55-200VR musiałem stosować ISO1600 ale chyba nie najgorzej wyszło
    1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. (przerywniki)

8.

Domyślnie

Ciemne zdjęcia. Niestety mi się niepodobają..(no może 7 i ewentualnie 6)
    Na większości zdjęć zwodnicy są ucięci, za dużo przestrzeni wolnej, ciemnej, zaszumianej(no z tym nie jest najgorzej), krzywe kadry(1,5).
    Sorry, ale jestem na nie
    "Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
    || D70 | T17-50/2.8 ||

Domyślnie

jedynka i dwójka ewidentnie do wywalenia 3. jak bys troche skadrował to by uszła. siatkówka to ciężki sport do focenia pomaga szybki sprzet i jasne szkła. a i ósemkę to nie wiem po co wrzuciles

Domyślnie

Nie wyszedł Ci ten reportaż niestety, ale nie poddawaj się. Mój pierwszy był podobny Na 2 ostrość na publice zamierzona? Moim zdaniem najlepsza 6.
    pozdrawiam
    Artur

Domyślnie

Niestety słabo to wyszło , problemy z ostrością na dwójce wogule uciekła w trybuny.
    W sumie to tylko 6 ma w miarę poprawny kadr i moment .
    Niestety z ciemnym szkłem i ciemnej hali to nie powalczysz, zwłaszcza w szybkich sportach.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Kadry mogły by być ciasniejszcze i pamiętaj zeby zawsze znalazła sie w nim piłka
    Dobrze, że nie mamy D3

Domyślnie

dzięki za cenne uwagi, na następnym meczu postaram się poprawić, o ile technicznie będzie to do przeskoczenia ze względu na jasność mojego szkła. Ale nie poddaję się

Domyślnie

dorzucę jeszcze kilka, licząc na dalsze wskazówki... tylko mocno nie kopcie leżącego

1.

2.

3.

4.

5.

Uprawnienia umieszczania postów