Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Świniak

Domyślnie Świniak

Chciałem wam pokazać zdjęcie jakie zrobiłem ostatnio jednemu z moich najlepszych kumpli - Łukaszowi (vel Świniak). Zdjęć zrobiłem oczywiście więcej natomiast to spodobało mi się najbardziej.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Czekam na Wasze opinie.
    Pozdrawiam
    Piotrek
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 16:50 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

zdjęcie jest albumowe ze zbyt duża dominantą fioletu/niebieskiego
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Chłodno dość postrzegasz swojego kolegę.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

ciekawa ma kolega ksywe,co do fotki trudno sie wypowiedziec niby dosc poprawne ,ale jakos kolory nie moga do mnie przemowic

Domyślnie

Zima idzie, jak nic...
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    zdjęcie jest albumowe ze zbyt duża dominantą fioletu/niebieskiego
    A możesz mi powiedzieć czy ten niebieski zafarb dostrzegasz na twarzy czy całek reszcie? Pytam bo obrabiałem osobno twarz, natomiast tłem mocno zamieszałem ponieważ ta trawa miała bardzo moim zdaniem nieciekawy zielony kolor i starałem się zmienić to w jakiś oryginalny sposób.

Dorzucam jeszcze kolażyk

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 16:51 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    A możesz mi powiedzieć czy ten niebieski zafarb dostrzegasz na twarzy czy całek reszcie? Pytam bo obrabiałem osobno twarz, natomiast tłem mocno zamieszałem ponieważ ta trawa miała bardzo moim zdaniem nieciekawy zielony kolor i starałem się zmienić to w jakiś oryginalny sposób.
    Ja bym jednak trawę starał sie oddac w zieleni. Wtedy trochę ogólny odcien zdjecia by sie zrównoważył.
    Ocieplił bym je też trochę z wyłączeniem samej kurtki, która mimo, ze jest troche za ciemna, to jednak ma ładnie oddane barwy.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Wiecie co poddaje się.... Oglądałem dziś w nocy to zdjęcie w robocie na CRT i doszedłem do wniosku, że to nie ma sensu poprostu. Człowiek siedzi, kombinuje, grzebie przez godzine w warstwach i z tego wszystkiego wielki ughhmm.. No właśnie. Obróbka na lcd (i to jeszcze nie najlepszej jakości) poprostu nie ma sensu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Obróbka na lcd (i to jeszcze nie najlepszej jakości) poprostu nie ma sensu.
    Bardzo dobrze to ująłeś. Nic dodać, nic ująć.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Dobra dorzuce jeszcze cosik takiego. Zdjęcia mojego autorstwa - obróbka mojej lubej (na naszym forum - ruda#).

//EDIT
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 16:51 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów