Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie kilerów 2-wóch ...

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

co sadzice o tych fotach .... czasu mialem malo na zrobienie bo strzelanie szlo pelna para

1.

2.

3. i takie w sepi ...
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 16:51 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

swiatlo
    Gość

Domyślnie

No trzech żołnierzy pozujących ze spluwami. I to wszystko co widzę na tych zdjęciach. Ani specjalnej kreatywności, ani przesłania, ani ładunku emocjonalnego. Trzech bardzo przeciętnych facetów w niespecjalnych pozach z karabinami.
    Fajne do zdjęcia portfelowego dla dziewczyn tych panów, ale nie na forum promującego kreatywność....
    Sorry za szczerość...
    Jak chcesz mogę skasować swój komentarz...

Domyślnie

absolutnie nic nie kasuj ... tylko moze podpowiesz mi jak ty bys to kreatywnie zrobil ...
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Hmm, no chyba rzeczywiście zbyt krytycznie odpowiedziałem. A jak ja bym zrobił? Nie wiem. Pewnie by wyszło i tak gorzej. Po prostu chciałem powiedzieć że jakoś nie zauważyłem za dużo dynamiki w zdjęciach. A wyszło zbyt krytycznie...

Domyślnie

na jedynce Małysz?
    To dzięki mózgowi myślimy, że myślimy...

Grupa Podkarpacka - zapraszam

Domyślnie

to samo pomyslalem Małysz

Domyślnie

Na pytanie co możnabyło zrobić lepiej - odpowiedź niezmiernie prosta --> zakręcić coś szerokiego !
    Zmieniłoby to perspektywe, a co za tym idzie cały odbiór zdjęcia. Myśle, że zdjęcia jak i same kadry zyskałyby bardzo dużo.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Można było: więcej kontrastu, więcej koloru, ciaśniej i w ciekawszym otoczeniu (w trawie, z za drzewa itp.), albo z siatką maskującą w trawie.
    Dobrze ktoś napisał do gablotki w jednostce.

aha

i rozumie dlaczego zrobiłeś te zdjęcia, jak większość dużych i małych chłopców lubisz karabiny... a karabin faktycznie fajny.
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

raczej fotoreportaz
    btw a gdzie możnaby sobie tak postrzelać?
    ff

Domyślnie

robiac 3-ke wykazales sie mocnymi nerwami
    pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów