Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Real World Adobe Photoshop CS. Edycja polska

Jak w temacie. Czy ktoś posiada książkę Real World Adobe Photoshop CS. Edycja polska?

tu jest link do wydawcy:
    http://helion.pl/ksiazki/rwapcs.htm

Czy jest ona warta tej niemalej cany? Dzys widzialem ja w EMPIKu i wydawala sie naprawde bardzo dobra, ale nie mialem wystarczajaco duzo zcasu, zeby sie jej przyjzec.

Mam biblie photoshopa 6 CS oraz Scota Kelbiego - obrobke zdjec wydanie drugie.

Teraz szukam jakiejs kompleksowej lektory na temat Photoshopa. Szeroko zakrojonej, omawiajacej zarowno aspekty techniczne jak i teorie z odrobina parktyki (nie przyklady ale np. sposob wykorzystania). W tej chwili pracuje na PS CS2.
    Czekam na opinie i pozdrawiam

Domyślnie

o ile sie orientuje to ksiazka jest juz wydana w wersji CS2 tyle ze po angielsku,mnie to nie przeszkadza dostepna tez jako e-book
    nikon i troche rupieci........R2-D2

Domyślnie Re: Real World Adobe Photoshop CS. Edycja polska

Cytat Zamieszczone przez SiD
    Mam biblie photoshopa 6 CS oraz Scota Kelbiego - obrobke zdjec wydanie drugie.
    No to masz wszystko co potrzeba...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

SiD, przegladnalem ta pozycje i nic nowego nie wnosi do tego co juz masz
    nikon i troche rupieci........R2-D2

Domyślnie

polecam The Photoshop CS2 Book for Digital Photographers (Scott Kolby) http://shop.scottkelbybooks.com/inde...&products_id=4
    u mnie sie sprawdzila.. choc dla bardziej zaawansowanych PS users pewnie wyda sie zbyt banalna.. dobrze napisana.. mozna czytac abstarkcyjnie w oderwaniu od ekranu.. ciekawe, praktyczne porady, caly nowy rozdzial odnosnie RAW w PS>
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Uprawnienia umieszczania postów