Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: megane coupe

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

rzeczywiscie coupe

Domyślnie

Zlot zboczeńców meganowych??? Antenka jest na zlocie obowiązkowa????

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    Zlot zboczeńców meganowych??? Antenka jest na zlocie obowiązkowa????
    jesli to Twój dowcip, to kiepski. Sam jestem posiadaczem takowego auta i nie uważam, by jego właściciele byli w jakikolwiek sposób zboczeni. Chyba, że wg Ciebie każde spotkanie grupy osób mających te same zainteresowania uważasz za przejaw tego. A antenka jak statyw-często okazuje sie przydatna.

Domyślnie

CB idealna sprawa w szczegolnosci w drodze na ogolonopolski zlot

sam sie przekonalem ostatnio o tym na drodze z krakowa na zlot do katowic
    http://www.mtk-klub.pl - Małopolski Tuning Klub
    http://www.foto-moto.pl - Forum Fotografii Motoryzacyjnej

Wink

Cytat Zamieszczone przez Świrgou Zobacz posta
    jesli to Twój dowcip, to kiepski. Sam jestem posiadaczem takowego auta i nie uważam, by jego właściciele byli w jakikolwiek sposób zboczeni. Chyba, że wg Ciebie każde spotkanie grupy osób mających te same zainteresowania uważasz za przejaw tego. A antenka jak statyw-często okazuje sie przydatna.
    Chyba chodzilo o "zboczenie" na tle auta megan coupe
    Sama czesto uzywam,moze nie poprawnie tego zwrotu w roznych "zboczeniach" np.ja mam zboczenie jedno "Moj aparat" ;P
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Niebieska ma fajne alu
    Fan Hondy Civic pozdrawia fana Megane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Świrgou Zobacz posta
    Jakiś strasznie wrażliwy jesteś na punkcie swego autka. Tu są onaniści sprzętowi i nikt się nie obraża.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    Jakiś strasznie wrażliwy jesteś na punkcie swego autka. Tu są onaniści sprzętowi i nikt się nie obraża.
    Żartujesz? Moje auto to mój środek transportu a nie kapliczka. To była reakcja na ironię zawartą w Twojej wypowiedzi. Ale, dajmy spokój, bo po co klimat zanieczyszczać. Zawieszenie broni?

Uprawnienia umieszczania postów