Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 51

Wątek: Proste body

Domyślnie

No, nie przesadzałbym z tym cenowym odjazdem puszek F90...

Domyślnie

Nie twierdziłem, że cena drastycznie wzrasta, ale niezaprzeczalnie jest ona wyższa.
    Jacek, pozdrawiam!
    D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800

Domyślnie

F50 i F60 - nastepne pokolenie to plastik i wydmuszka jak juz ktos napisal

Domyślnie

W tym roku kupiłem f60 za 110 zł w stanie idealnym. Aparat jest naprawde solidny i "robi" piękne zdjęcia. NIe mam punktu odnniesienia do innych analogów Nikona.

Domyślnie

Panowie!!!
    A co z takim wspaniałym body jak F70
    55 - piątka to zabawka. Wiem bo moje dzieci ją katują. Dopóki robią na "zielonym" to jak Cię mogę. Ale jak go biorę w łapki to mam wrażenie że to jakiś wyrośnięty kompakt.
    Natomiast F70... rewelka. Świetnie naświetla, bez awaryjny, ma wszystko to co powinien posiadać aparacik zaawansowanego amatora.
    A śliczne body można już za 150pln trafić. A potem to już tylko pstrykać i pstrykać...
    Aparaty cyfrowe są fajne - niech fotografują nimi inni.
    ---------------------------
    Pozdrawiam!!!

-----------------------------

http://foto.recenzja.pl/Forum-album_...ff4128ffa.html

Domyślnie

Ja się na Was obrażę za te F55
    Ponad pół roku robiłem nim zdjęcia i nijak nie wychodziły kiepskie
    Ostatnio edytowane przez mpwt ; 30-10-2007 o 13:55
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

Oj moi drodzy.... analogowa puszka jest od tego, aby czasy trzymała i dało się nią światło zmierzyć z powtarzalnym błędem.... A reszta już w rękach fotografa, obiektywu i filmu....
    Druh Synchro Pinhole
    http://www.spychalski.info

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mundeczek Zobacz posta
    Panowie!!!
    Natomiast F70... rewelka. Świetnie naświetla, bez awaryjny, ma wszystko to co powinien posiadać aparacik zaawansowanego amatora.
    A śliczne body można już za 150pln trafić. A potem to już tylko pstrykać i pstrykać...
    O jego bezawaryjności nie jestem przekonany - w dwóch egzemplarzach padał transport filmu. Do tego dość "nie-nikonowska" obsługa. Ale to kwestia przyzwyczajenia. Na + zdecydowanie możliwość zapisu swoich ustawień i przywołanie ich praktycznie natychmiast.
    And I am not frightened of dying. Any time will do, I don't mind.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dziku Zobacz posta
    Oj moi drodzy.... analogowa puszka jest od tego, aby czasy trzymała i dało się nią światło zmierzyć z powtarzalnym błędem.... A reszta już w rękach fotografa, obiektywu i filmu....
    Swiete slowa!!!
    Zreszta to samo tyczy sie cyfry i kazdego innego sprzetu!
    Kazdy z nas ma chyba mlotek w skrzynce - prawda? Co nie czyni nas Vit Stwoszami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slaw74 Zobacz posta
    Swiete slowa!!!
    Zreszta to samo tyczy sie cyfry i kazdego innego sprzetu!
    No, z cyfrową puszką jest trochę gorzej, bo filmu nie mamy i dużo od procesorka i matrycy zależy, ale tutaj ta zasada też się sprawdza
    Druh Synchro Pinhole
    http://www.spychalski.info

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów