No przeca już wiadomo. Philip nie dostał body od testowania...Zamieszczone przez icemaster
Szukaj
No przeca już wiadomo. Philip nie dostał body od testowania...Zamieszczone przez icemaster
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
Paweł
albo wyniki go przerazily i pomyslal.....sklamac czy sie narazic ?![]()
To nie jest możeliwe... On chyba nie czyta aszego forum...Zamieszczone przez icemaster
![]()
![]()
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
Paweł
jasne, wszystkie testy D200 sa skrzywione...albo wyniki go przerazily i pomyslal.....sklamac czy sie narazic ?![]()
sorry power.. twoj topik czytalem.. i porownanie testowe z 5d ... sorry ale czy ty naprawde wierzysz w to co tam widzisz?? jakies testy przez kogos czy cos...zrobie takie testy ze wyjdzie ze i mamiya przegrywa z d70... zrobiles taki test sam?? przemacales oba aparaty? przemacales d1 d1x d2x minolty i inne aparaty a potem zrobiles kilka materialow d200 i d5? czy tylko obejrzales i wysunales wnioski bo jak tylko obejrzales to powiem jedno, wyjdz.Zamieszczone przez powerfactorx
Iconography fucks with me
You look great in bloodstains
D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby
po to są testy żeby coś wybrać, Rave jakbyś nie wiedział. zatem jesli tego nie wiesz to kupuj sobie w ciemno - mam nadzieje ze wszystkie rzeczy jakie masz są zgodne ze swoją wewmętrzną wchechwiedzą, opartą na próbach już po kupnie. Powodzenia!![]()
Ogólnie to dobre Nikony
F6,F5,F100,F80,F50,FM3a
Hasselblad 503,905
D6,D800E,D700,D70IR,Z6II
Nie wiem o co walczysz wlasciwie..spisek ze nikon zrobil dupiany aparat i nikt o tym nie wie? ja potrafie nim zrobic piekne zdjecia... d70 tez jest dupiany...canon to jedyne slusze wyjscie.. skoro jestes ograniczony na tyle ze jakis test w sieci cos tam stwierdzil..albo ty po 2 migawkach z d200 sobie nieradzisz to co ja poradze, mam zaczac klaskac ze masz racje? dla mnie istotne jest to ze ma dziure migawke i robi zdjecia.. a dla ciebie?
klapek na oczach nie mam, fotografuje minoltami nikonami i olympusami czasem..TAK NIKON ZROBIL ZDUPY aparat.. to wogole szok co sie dzieje zeby tak spieprzyc aparat.. nawet kawy niepodgrzewa i nie ma przegladarki www... wroce do mojej starej yashicy ktora ma swiatlomierz jak baba humory i zaloze moje negatywy tudzierz slajdy.... i bede sie cieszyl zafarbami bieli.. charakterystyka obrazu i co i nic bede mial dalej piekne zdjecia tak jak z d200. O co ty tak wlasciwie walczysz? co chcesz nam udowodnic bo juz nie rozumiem, to ze jestes swiecie przekonany ze nikon zrobil aparat ktory hmm no wlasnie co? moze ty za duzo gadasz a za malo robisz zdjec a moze w ogole o maj gad co ja tu robie.. jak tym szmelcem mozna w ogole zdjecie zrobic.
Kiedys to sie nie marudzilo, dawali to sie bralo i sie czlowiek cieszyl, teraz to wciaz za drogie, zly autowb, zle ze brak ff, zle ze tamto, a jak juz wkoncu te marudy wszystkie wyprosza i wkoncu bedzie to powiedza HA WIDZICIE! mielismy racje.. a aparat dalej bedzie lezal miesiac na polce by zrobic zdjecia w niedziele jak ciocia halinka przyjedzie..
Iconography fucks with me
You look great in bloodstains
D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby
dość k....a, dość juz tego
"czuję jak rodzi się moc"
Chyba juz czas najwyzszy... Zamykam.
Skontaktuj się z nami