Close

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 79

Wątek: Test D200

Domyślnie

stig wszystko zgoda
    trzeba to tylko przetrzymać
    ja jechałem pół roku bez marzy - ZERO - na niektóre badania z immunochemii
    i nie mówię tutaj o kosztach calkowitych, tylko o różnicy pomiedzy zakupem a sprzedażą
    inna rzeczą jest cena usługi
    Zresztą hyba w usługach lezy przyszłosc
    pozdrawiam

innymi słowy miałem ciężko i rozumiem małych i malutkich
    "czuję jak rodzi się moc"

Domyślnie

No właśnie stig, na tym witz polega, że jest tu pewien konflikcik interesów. Takiemu Nikonowi pewnikiem zależy na tym, by jego produkt leżał po sieciach handlowych, bo istnieją ludzie, którzy nie kupią przez internet za nic w świecie. Ale oczywiście jeśli taki MM czy inny grzyb ma to załadować na półki, musi mieć na tym pewną z góry założoną marżę, bo inaczej woli pieprznąć tam co innego. Jeśli zaś przychodzi klient i mówi "eee, Panie, co wy se jaja robicie - przeca ten aparut w ęternecie dychę taniej chodzi", to taki MM dostaje piany i dzwoni sobie - powiedzmy otwarcie, w celach terrorystycznych - do NP i mówi, żeby może coś zrobili z tym ęternetem, bo tak to oni handlować nie będą. A NP dzwoni - powiedzmy sobie otwarcie, w celach terrorystycznych - i nakazuje podniesienie cen, bo inaczej nie da towaru. Sprawa prosta jak budowa cepa - bardziej zależy im na sprzedaży tradycyjnej.

Domyślnie

A ja sadze że te "wstrzymania dostaw" z powodu "zanizania cen" to tylko zasłona dymna bo Nikon nie wyrabia sie z produkcja i woli aparaty wysłać do USA i Japoni, a w Europie mowi że ceny sa za małe to wstrzyma dostawy
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Przypominam identyczna sytuacje z D70. Kto jest w temacie, pamieta. Cala Europa nie miala tego korpusu, poziej nie bylo go nawet w stanach. Nie znamy powodow dlaczego tak bylo ale jak zwykle powstaja wowczas plotki. Pamietam jak krazyla ta o morze i wycofaniu z rynku D70 do fabryk celem przekonstruowania aparatu

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Stig: przejrzyj na oczy Typowy rynek konkurencji doskonałej, podobnie jak komunizm...jest fikcją. Obecnie istnieje on jedynie w książkach Adama Smitha.

Domyślnie

Blagam, wrocmy do tematu a najlepiej go zakonczmy. Ten watek to juz zlepek 50 tematow... Naprawde staram sie byc tolerancyjny w tym zakresie ale juz powoli scyzor mnie uwiera w biodro.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Blagam, wrocmy do tematu a najlepiej go zakonczmy. Ten watek to juz zlepek 50 tematow... Naprawde staram sie byc tolerancyjny w tym zakresie ale juz powoli scyzor mnie uwiera w biodro.
    A jaki był temat ??
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

Test najlepszego aparatu na swiecie - 5D, ooops, D200. Sorka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Test najlepszego aparatu na swiecie - 5D, ooops, D200. Sorka
    Nie ma co testować bo Hesja się obija
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

mnie dziwi czemu nadal na dpreview nie ma testu D200...

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów