Close

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 79

Wątek: Test D200

Domyślnie

Takich wlasnie porownan bardzo mi brakuje. Lab, zdjecia i godziny dyskusji. Wysmiany zostalem na pyryfycy gdy chcialem wlasnie w ten sposob porownac zdjecia. Dzieki Marcinie za miod na moje serducho

Co do cen, nie wiem czy Slawkow wypada sie tlumaczyc wiec zrobie to troche za Niego i pewnie nie bedzie mial mi tego za zle. Otoz trwa wyrownywanie cen we wszystkich portalach, sklepach itd. Ustawiono minimalny poziom ceny i zmuszono wszystkich do ich utrzymania. Wolny rynek po prostu ukazal swoje szpony a rozpietosci cenowe siegaly juz 400 zlotych. Teraz z tego co pamietam cena minimalna to 6999,00 Pewnie Slawek wyjasni to kompetentniej, choc sam jest lekko rozgoryczony takim postawieniem sprawy przez dystrybutora...

Domyślnie

Oczywiście w głębi duszy nie mogę tej okazji przeżałować...
    Nie zaluj. Dostalem ten namiar i zatelefonowalem szybko przygotowany na wyjatkowa okazje kogos kto potrzebuje natychmiast gotowki. Niestety na moje pytanie wprost czy sprzet jest legalny i otrzymam gwarancje zrodla na pismie, pani odpowiedziala ze zostal przywieziony z Niemiec a skad on tam to una nie wi... Nie byloby Ci milo nim focic, wierz mi. Ja dostalem na niego cene 9000 od reki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Ustawiono minimalny poziom ceny i zmuszono wszystkich do ich utrzymania.
    W erze wolnego rynku -- kompletnie nie rozumiem takiego zachowania NP. Co im do marzy firm, ktore kupuja od nich te aparaty? Przeciez powinno im to powiewac -- ile sprzedajacy na tym zarobi (albo czy np. tylko straci).
    Moze mi ktos to wytlumaczyc?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Pewnie problem w tym ze sprzedawcy sie gryza miedzy soba, donoszac na siebie wzajemnie ze "ten to ma za tyle, a my mamy wieksze koszty i mamy za tyle". Poza tym jak sprzedawca sprzeda z marza 300 zlotych PLN to troskliwiej zajmie sie klientem niz ten ktory zyska 50 PLN.

Miedzy nami mowiac tez nie mam pojecia dlaczego tak jest.

Domyślnie

Oczywiście w głębi duszy nie mogę tej okazji przeżałować...
    Nie zaluj. Dostalem ten namiar i zatelefonowalem szybko przygotowany na wyjatkowa okazje kogos kto potrzebuje natychmiast gotowki. Niestety na moje pytanie wprost czy sprzet jest legalny i otrzymam gwarancje zrodla na pismie, pani odpowiedziala ze zostal przywieziony z Niemiec a skad on tam to una nie wi... Nie byloby Ci milo nim focic, wierz mi. Ja dostalem na niego cene 9000 od reki.
    Dzięki drogi adminie! Ukoiłeś moje skołatane serce! Zmyliło mnie to, że na zdjęciu z allegro widać było numer seryjny, zaś ze sprzedawcą nie rozmawiałem. Od złodzieja nie kupiłbym nawet za 9PLN. Za dużo mi ukradli MOICH zabawek.
    A tak BTW to widzę że nie tylko ja mam zaawansowane stadium NAS-u...

Domyślnie

Pewnie problem w tym ze sprzedawcy sie gryza miedzy soba, donoszac na siebie wzajemnie ze "ten to ma za tyle, a my mamy wieksze koszty i mamy za tyle".
    Hmmmm... prawde mowiac, myslalem, ze w dzisiejszych czasach to juz nikogo nie obchodzi... Nie stac cie na niska cene sprzedazy -- nie sprzedawaj -- zajmij sie czyms innym. Przyznasz Piotrze, ze po tylu latach "wolnej amerykanki" taki powrot do prawie socjalistycznego modelu, jest nieco szokujacy, prawda?!
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Pewnie naciski Fotojokerów i innych MediaMarktów (nb. dziś widziałem w Krakowie za 7499)

Domyślnie

A tak BTW to widzę że nie tylko ja mam zaawansowane stadium NAS-u...

taki powrot do prawie socjalistycznego modelu, jest nieco szokujacy, prawda?!
    Mam dokladnie takie samo zdanie. Paradoksalnie wzmogla sie ta czesc zagladania konkurencji wszedzie gdzie mozna. Niektorzy maja juz nawet fobie na tym punkcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    Pewnie naciski Fotojockerów i innych MediaMarktów (nb. dziś widziałem w Krakowie za 7499)
    Hmmm... to teraz wszystkie laboratoria powinny sie skrzyknac przeciwko nim (tylko do kogo?) i ich bandyckim cenom za odbitki (w niektorych ich labach -- ponizej kosztow produkcji).
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

to nie jest takie złe
    oczywieście uderz po kieszeni end usera
    ale daje zarobek dystrybutorom, tym mniejszym i małym
    a tak zostaje gotówka lub zaplecze polityczne
    pozdrawiam
    "czuję jak rodzi się moc"

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów