Wszystkim zainteresowanym polecam test D200:
http://translate.google.com/translat...language_tools
i życzę Szanownym Forumowiczom by w Nowym 2006 roku mogli sobie na to body pozwolić![]()
Szukaj
Wszystkim zainteresowanym polecam test D200:
http://translate.google.com/translat...language_tools
i życzę Szanownym Forumowiczom by w Nowym 2006 roku mogli sobie na to body pozwolić![]()
Pozdrawiam,
Janusz
ja tam se na nowe D200 w tym roku nie pozwole i nawet se nie chce pozwolic.
A czytac to mi sie nie chce.
Nawet instrukcji do Ddwiestowy![]()
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Wolny kraj, wolni ludzie....Zrobisz co zechcesz....
Jesli nie chcesz D200, to obyś miał kaskę na inne zachcianki.
O to mi w sumie chodziło![]()
Pozdrawiam,
Janusz
Grzeskowi zas chodzilo o to ze On juz sobie pozwolilPrzylaczam sie do zyczen dla kazdego!
ja tez sie przylaczam do zyczen.
Kazdemu D200 i nie trzeba bedzie tych ch...nych testow czytac![]()
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Nie mam D200 i tez nie chce juz czytac testow. Nic one nie wnosza.
Przewaga D200 nad D70 jest oczywista tylko ... kasy brak![]()
Polecam po teście http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=16530907
Ogólnie to dobre Nikony
F6,F5,F100,F80,F50,FM3a
Hasselblad 503,905
D6,D800E,D700,D70IR,Z6II
no naglowkach wiadomosci sie idzie pociac.
jak dobrze, ze mam tylko gilette, bo sie nie daje latwo wymontowac ostrzy![]()
Nie rozumiem czemu wciąż ktoś prubuje udowodnić słabość Nikona D200, jak komuś pasuje to bierze bo chce lub ma kasę a innemu nie pasuje bo..........sami sobie przecież przeczycie Nikon nie wypościłby po 70 -dziesiątkach czego gorszego od nich to przecież nie realne atak w nawiasie jak patrzę na wszystkie kanony nawet z tej najwyższej półki to sprawiają mi wrażenie garbatych i niedopracowanych, sorki dla wszystkich canonowców to tylko moje skromne zdanie- pewnie nic nie wnoszące jak te wszystkie próby upokorzenia D 200 ..A ja sobie go kupilem jako pierwszą cyfrę i jak na razie jest dla mnie suer, za mało czasu na eksperymenty z nim ale penie kiedyś to nastąpi
pozdrawiam.......
D 700 / D 300 MB D10 -T 17-50/2.8 N 85/1.8 N 50/1.8 SB 800
Jarecki: Jak to nic nie wnoszą, właśnie napisałeś posta. To nie są próby upokorzenia. Tym razem Nikon się nie popisał i powiem szczerze,
że gniótł to swoje dziecię i wyszedł mu g.n.i.o.t (ktoś tu nie lubi tego słowa). A teraz co poniektórzy starają się udowodnić że tak nie jest. Według mojej skromnej osoby niestety ale Nikon D200 to porażka i to za sporą kasę.
No powiedz sam jak można się rozpisywać na temat jaki to piękny szum powstaje w D200 w porównaniu np z S3Pro no paranoja. Juz nie wspominam o nieudolnych próbach porównania z Canonem 5D.
Sam jestem fanatykiem Nikona, ale mam otwarte oczy. Jak ktoś chce, przecież może nie czytać postów, testów i wszelkiego typu list zażaleń. Za te pieniądze można chyba jednak żądać czegoś więcej.
Poza tym już został dokonany na forum podział D100,D200 vs. D70,D50 - zatem Ci którzy kupili D200 chcą pokazać, że stać ich na D200 a może że są profi? Chore podziały i subiektywne podejście. No w każdym badź razie wszystkim nabywcom życzę dobrego samopoczucia.
Ogólnie to dobre Nikony
F6,F5,F100,F80,F50,FM3a
Hasselblad 503,905
D6,D800E,D700,D70IR,Z6II
Skontaktuj się z nami