Potrzebuę dodzwonić sie do serwisu na Postępu. Numery ze stronki zajęte lub nie odbierają. Może ktoś ma jakiś numerek tzw od zaplecza żeby można było z kimś kompetentnym pogadać.
Szukaj
Potrzebuę dodzwonić sie do serwisu na Postępu. Numery ze stronki zajęte lub nie odbierają. Może ktoś ma jakiś numerek tzw od zaplecza żeby można było z kimś kompetentnym pogadać.
Przykro mi robin, ale tak jest w serwisie.
Czasem tam bywam i słychać dzwoniące telefony, ale nikt nie reaguje.
Musisz próbować dalej.
Polecam końcówkę "10". To numer chyba do jakiegoś ich szefa. Miły gość, a jak wspomniałem już w serwisie, że pod tym numerem coś ustaliłem, mój problem szybko znikł...
Końcówka 15 lub 18. Raczej nie miałem problemów.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
ja dzwoniłem zawsze na 10 - kierownik, linia nie jest zajęta ale trzeba trochę poczekać, zawsze udawało mi się dodzwonić.
Pozdrawiam
D7200
Również polecam końcówkę ‘‘10’’. Ja zawsze miałem numer wolny.
Powodzenia
Uffffffff Dodzwoniłem się i w sumie nic konkretnego się nie dowiedziałem poza tym ,że nie wiadomo ile czasu bedą robić usługę i nie wiadomo ile będzie kosztować. Dobrze , że puki co nie muszę korzystać z "Postepu" ale kiedyś zapewne przyjdzie ten dzień. Już się pocę na samą myśl, że będę musiał kiedyś oddać D80 do mapowania matrycy. brrrrrr
Podepnę pod temat:
Może ktoś zna email do serwisu nikona bo ten ze strony www nikosia, czyli: [email protected] zwraca mi inforamcję że podane konto nie istnieje.
I czy to nie jest śmiechu warte, ze serwis tak wielkiej firmy (szczycącej sie najwiekszym udziałem w rynku DSRL na swiecie) nie ma ma zatrudnionej osoby, która by siedziała przy tel. cały dzień i tylko zajmowała sie wlasnie kontaktami z kientami? Kpina!
Skontaktuj się z nami