Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie [Kosz] Utex Row Rybnik - Inpek Nitra

Kobiety i koszykówka - naprawdę fajna sprawa! Po ubiegłorocznym fotografowaniu DBE w Grudziądzu tym razem będę miał okazję porobić trochę zdjęć na meczach Utex ROW Rybnik w Ford Germaz Ekstraklasie.
    A dzisiaj dziewczyny z Rybnika rozegrały swój pierwszy w tym sezonie mecz w rozgrywkach CEWL pokonując słowacki Impek Nitra 74:58.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.
    Avatar nie jest aktualny - już nie palę.

Domyślnie

Czy to kobiety, czy mężczyźni zawsze dobre zdjęcia :d 2 i 3 najlepsze z serii

Domyślnie

Super, podobają się. POwiedz jak jest z światłem na tej nowej hali?
    Dobrze, że nie mamy D3

Domyślnie

ladne kadrowanie i kolory ,dobre swiatlo -podoba mi sie

Domyślnie

POwiedz jak jest z światłem na tej nowej hali?
    Kampania nawet na forum

Podczas treningu kilka dni temu było kiepsko ale wczoraj na meczu mile mnie zaskoczyli. 1/400 przy f2,8 i iso1600 była raczej bez problemu osiągana. Krótszych czasów chyba się nie da. Reasumując nie jest źle - jest znośnie.

Dzięki!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JohnnyB Zobacz posta
    Kampania nawet na forum

Podczas treningu kilka dni temu było kiepsko ale wczoraj na meczu mile mnie zaskoczyli. 1/400 przy f2,8 i iso1600 była raczej bez problemu osiągana. Krótszych czasów chyba się nie da. Reasumując nie jest źle - jest znośnie.

Dzięki!
    jezeli pytasz mnie ,to nie wiem nic na ten temat -malo tego nie znam nawet grajacych druzyn
    skojazenie nasunelo sie samo w trakcie ogladania,to widac na fotkach -"iskrzą"

Domyślnie

harb ale ja o nic nie pytałem
    Odpowiadałem na pytanie szmycy

Domyślnie

ok, zle zrozumialem -mialem w poscie ,tez o swietle (nie mylic ze Swiatlem z Oregon, USA)

Domyślnie

Świetne zdjęcia.
    Z drugiej strony, Rybnik Boguszowice Oś. to moja dzielnica - wracam za 1,5 miesiąca więc przy okazji zapraszam na testowanie tej sigmy 400mm ( JohnnyB szmyca )
    S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100
    https://radoslawsobik.pl/

Domyślnie

sradek - to była propozycja nie do odrzucenia

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów