zawsze bylem i bede przeciwny takim imprezom, wiec nie podobaja mi sie. Sama jakosc zdjec tez nie jest dobra
Pozdrawiam![]()
Szukaj
zawsze bylem i bede przeciwny takim imprezom, wiec nie podobaja mi sie. Sama jakosc zdjec tez nie jest dobra
Pozdrawiam![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
piszecie Panowie jakość fotek... hm, spróbujcie robić Quada (jednak dość dynamiczny pojazd, oprócz momentów kiedy wtopi) w partiach lasu gdzie w biały dzień przy ISO 800 trzeba dać czasy 1/30 i czasem wspomagać się lampami. Nie piszę o warunkach terenowych bo sam na takie się decyduje. Sądzicie że wtedy nie należy fotografować? czy zabrać Bowensy? Jakość fotek, a struktura obrazu jaki odwzorowuje się w danych warunkach to jakby nie to samo. Zresztą na analogu też musiałbym tu dobrać 27 lub 33, najlepiej SW by maskować plamy słońca.
a było i tak - to jest w "biały" dzień
przyjmę każdy zarzut złej jakości jeżeli były warunki, a fotograf "niewydolił". Te tutaj pokazałam także po to by młodzi adepci fotografii nie odpuszczali tylko dlatego że "brakło ekspozycji" w nocy, w kopalni, innych "ciemnych miejscach" też toczy się zycie więc trzeba je dokumentować.
Ale się rozpisałem....
pozdrawiam RG
każde zdjęcie można zrobić inaczej, lecz nie wiadomo czy lepiej
D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
Góry i inne
poniewaz lubie las, mieszkam tuz przy
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Zdjęcia tworzą ładną całość. Warunki trudne - przyznaję.
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Skontaktuj się z nami