Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Ślub

Oszczędny w słowach
    Miasto
    cudne manowce

Domyślnie

dwa ostatnie lecą na prawo
    "Kupno Nikona nie czyni Cię fotografem. Stajesz się zaledwie posiadaczem Nikona." Anonim

Domyślnie

wg mnie pierwsze cztery zbyt nasycone barwą, szczególnie w porównaniu do pozostałych. Poza tym b. fajnie wszystko wyszło. Coraz bardziej choruję na 85
    pozdrawiam
    ff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    wg mnie pierwsze cztery zbyt nasycone barwą, szczególnie w porównaniu do pozostałych. Poza tym b. fajnie wszystko wyszło. Coraz bardziej choruję na 85
    pozdrawiam
    pierwsze 3 szt nie ruszałem wogóle na 4 ściagnołem zółć bo było za intensywna

Domyślnie

Jak dla mnie bardzo dobra poprawna robota - takie sam bym chciał mieć i innym zrobić
    1. nieco bym ejdnak rozjaśnił
    5. zbliżyłbym jeszcze bardziej na dłonie - aby nie było twarzy młodego

Ogólnie bardzo przyjemne, jasne, dobrze naświetlone zdjęcia z tak ważnej uroczystości!
    Wrzucaj teraz plener:P
    D90|D50|S30 1.4|N 35 1.8 AF-S|N 50 1.4 AF-S|T17-50 2.8|N 85 1.8|S 12-24|SB-800|

Domyślnie

Bardzo dobry reportaż, uchwyciłeś dobre momenty, kolorki też przyjemne, młodzi powinni być bardzo zadowoleni
    D700+S15-30+S28/1.8+N50/1.4G+N85/1.4D+SB900
    http://jaworski-foto.pl

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

W sumie ładne ciepłe fotki tylko krzywizny trzeba poprostować bo strasznie po oczach dają, a ten kaloryfer na 4 to już całkiem leżaki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    W sumie ładne ciepłe fotki tylko krzywizny trzeba poprostować bo strasznie po oczach dają, a ten kaloryfer na 4 to już całkiem leżaki.
    a gdzie Ty tam grzejnik widzisz he?
    ff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kolosm Zobacz posta
    Wrzucaj teraz plener:P
    Plener kolegi to lipa, ciasne kadry bo było mało czasu więc czas był dla filmowca ja stałem z boku i coś tam fociłem.

Więc dam coś innego.
    1
    2
    3
    4
    5
    6

Domyślnie

przepiękne miejsce z tymi drzwiami. mogłeś je śmielej/bardziej twórczo eksploatować.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów