A tak w czekoladowej tonacji tym razem.
Szukaj
A tak w czekoladowej tonacji tym razem.
Dla mnie super, Jak widac to fotograf robi zdjecia nie aparat
zdjęcie super. Ale czy lewa krawędź budynku w stosunku do kadru nie powinna być w miare w lini prostej. Bo moje oko widzi jakby budynek się walił na prawo![]()
widze Iza ze celowo nie wyprostowalas ,i jest naprawde dobrze -kolejna fajna fota,pozdrawiam
wlasnie dobrze ze sie troche wali, nie zawsze taka perspektywa jest wskazana, ale w tym ujeciu pasuje jak ulal
szkoda troche ucietych schodow ale fotka dobra
pozdrawiam
super
w tonacji gorzkiej czekolady
nawet chmurka wyskoczyła dokładnie nad "dużym kominem"![]()
Iza, bardzo lubię Twoje zdjęcia (bo to nie są fotki), troszkę z lewej dziwnie przycięte, ale jest SUPER.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Dziękuję za wszystkie miłe słowa, ale również za krytyczne i konkretne uwagi. Niedługo postaram się o odpowiednią oprawę dla paru najlepszych wg mnie zdjęć, bo właśnie pracuję nad swoim portfolio. No i jak znajdę trochę wolnego czasu (nad tym też pracuję), to pojawią się nowe prace. Pozdrawiam!
Hmmm... Kolorystyka ciekawa i ujecie tez. Dziwnie mi jednak brakuje czegos w tym zdjeciu (przez co osobiscie uwazam, ze w moim prywatnym rankingu twoich zdjec na tym forum, to jest bardzo nisko w klasyfikacji ;] ). Rozumiem, ze nie jest specjalnie prostowane (choc pewnie odrobine tak, bo przy takim podniesieniu obiektywu to musialo sie polamac) ale z centralnego elementu zrobila sie lekka beczka mz. A na dole fotografii brakuje kontrastow (w porownaniu z gora). A do tego wszystkiego moje skazone daltonizmem oko (jak wiekszosci mezczyzn ;] ) doszukuje sie uparcie w tej tonacji jakiegos delikatnego seledynu. Bardziej zdecydowanie bym pojechal "czekolada". Bardziej w strone "gorzkiej" a nie "mlecznej"
pzdr
Skontaktuj się z nami