Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: AF-C Da

Domyślnie AF-C Da

Witam
    Jutro musze zrobic kilka zdjec na hali sportowej, co prawda D70s ma program sportowy ale tam nie mozna ustawic balansu bieli, chyba ze ja nie umiem
    I postanowilem sobie zrobic gotowy wlasny program pod P pod M jestem jeszcze za malo obeznany chyba z ta zabawka.
    I natrafilem na klopot z AF-C Dynamic, ustawilem sobie ten tryb ale pole AF ustawione mam na prawy bok , a wolalbym na center czym sie zmienia pole ostrosc ?
    zadnym koleczkiem mi sie to nie udaje
    Przepraszam za blache dla was pytanie, ale jestem typowym analogowcem , ktorego automatyka zatrzymala sie na pomiarze swiatla

[ Dodano: Sro 28 Gru, 2005 ]
    No ale kursorow nie sprawdzilem jednak intuicyjna ta zabawka

Domyślnie

Trochę techniki i się człowiek gubi

Domyślnie

Najpierw pomarudze, ze wszystko jest w instrukcji. A teraz do rzeczy. Pole af zmienia sie krzyzakiem, przy czum nalezy zwrocic uwage czy nie jest ono zablokowane, taki przelacznik po prawej stronie monitora - nad smietnikiem, Ma kropeczke (odblokowane) i L - zablokowane.
    FE | F80 | F100 | F6 | Z6 | D500 | N16-35/4 | N 24-70/4 Z | N70-200VRII | N80-400G | N35/2D | N50/1.8G | N85/1.8G | N 105 2.8VR | N 100/2.8 E MF | N 70-210/4 MF | SB800 | SB900
    Ex: D70 | D300 | D600 | D7500

Uprawnienia umieszczania postów