Szukaj
1 kolorystycznie bardzo ładnie.
2 nie podchodzi
3 może być
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Dla mnie 1-ka -jakos mi graja te krzyze i drzewa, pewno juz ktos Cie o to pytal: Gdzie robione zdjecia?
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
SUPER, to z wyprawy z gliskiem?
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
no ladnie ci to wyszlo
a mowiles, ze zrobiles przez caly ranek tylko 4 zdjeciato czekam na to czwarte
![]()
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
ciekawe spojrzenie
Put some fun between your legs
-ride a horse
A gdzie taki cmentaż jest??
No fotki ładne choć jakoś tak czegoś w cich brakuje... Życia...??
"Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
|| D70 | T17-50/2.8 ||
Zdecydowanie dwójka. Tak właściwie to tylko dwójka. Bo jest dobra. Bo zrobiona od dołu i zawiera to co chciałeś pewnie pokazać: "wesoły" cmentarz. No może nie wesoły, ale normalny.
A kto powiedział że cmentarz ma być smutny i ponury? Słyszałem kiedyś opinię że naturalna śmierć człowieka powinna być radością dla bliskich. Że ten co odszedł już się nie męczy i jest mu lepiej niż było. A przynajmniej nie gorzej.
Więc nie rozumiem oburzenia tych co to wymagają drętwej nabożności na cmentarzach. Powinno być na odwrót - ładne widoki, sielsko, wypoczynkowo. Może nie pstrokato, ale też nie upiornie szaro.
Mnie by cholera wzięła jakby mnie pochowano w jakimś ponurym i mrocznym miejscu. Nic dziwnego że zmarli tego nie lubią.
Ma być ot tak normalnie...
jedynka z ciekawym ciepłym światłem,
dwójka fajne ujęcie,
trójka jakoś mi nie leży...
Skontaktuj się z nami