Close

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 62

Wątek: Firefox

Domyślnie

Firefox 29 i 2 pytania

1 - jak przenieść karty z góry na dół czyli poniżej paska adresu i zakładek ?
    2 - czy pasek z dołu przeglądarki zniknął na dobre czy da się go odzyskać ? Ten gdzie pokazuje np stan załadowania strony albo pogodę przy zainstalowanych dodatkach

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Przyłączam się do pytania Strus-ia, bo sprawa jest naprawdę irytująca.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Zobaczcie te dodatki:
    https://addons.mozilla.org/pl/firefo...themerestorer/

https://addons.mozilla.org/pl/firefo...tralis-slimmr/

Jeszcze nie próbowałem ich, gdyż ciągle na 28 siedzę, ale zapewne już niedługo.
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dziękuję Ci adolfik9501, Classic Theme Restorer jest całkiem OK i o to w sumie chodzi, ale ... zdążyłem się już przyzwyczaić do zmian w Fx29.

Szybka adaptacja, ale zależało mi tylko, żeby działał dodatek wyświetlający public IP i znalazłem taki, który wyświetla się w nowym układzie u góry.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

ktoś może podpowiedzieć co zrobić, jak to uwalić ?
    nie wiedzieć czemu po jakiejś aktualizacji Firefoxa jestem zasypywany otwierającymi się wciąć nowymi oknami które same wskakują, najczęściej dotyczą jakiś gier onlinowych.
    I jeszcze jedna upierdliwość - nie mogę się tego pozbyć - po lewej stronie wciąż rozwija mi się zakładka która ogranicza okno przeglądarki co ją zamknę to po zmianie strony znowu wskakuje, jak się tego skutecznie pozbyć ? w tej zakładce wyświetlają się jakieś informacje dotyczące drukarek, tuszu i takich tam
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zbyszekD7000 Zobacz posta
    Jesteś pewien, że to FF? Objawy, które opisałeś bardziej do świrusa jakiegoś pasują. Przeskanuj dysk czymś wiarygodnym i walcz. Do blokowania reklam oczywiście adblocker jakiś, ja na przykład używam adblock plus.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Nie jestem pewien na 100%, ale antywir niczego nie wykrył
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Poszukaj dodatków, których instalacji nie pamiętasz... (Firefox - > Dodatki)
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zbyszekD7000 Zobacz posta
    nie wiedzieć czemu po jakiejś aktualizacji Firefoxa jestem zasypywany otwierającymi się wciąć nowymi oknami które same wskakują, najczęściej dotyczą jakiś gier onlinowych.
    I jeszcze jedna upierdliwość - nie mogę się tego pozbyć - po lewej stronie wciąż rozwija mi się zakładka która ogranicza okno przeglądarki co ją zamknę to po zmianie strony znowu wskakuje, jak się tego skutecznie pozbyć ? w tej zakładce wyświetlają się jakieś informacje dotyczące drukarek, tuszu i takich tam
    Do Fx-a trzeba doinstalowywać dwa dodatki obowiązkowe:

- Adblock Plus (obecnie w wersji 2.6.)
    - NoScript (obecnie w wersji 2.6.8.20).

Adblock, trzeba ustawić po swojemu (również obowiązkowo).
    Medice, cura te ipsum.

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów