Dzięki
Szukaj
Firefox 29 i 2 pytania
1 - jak przenieść karty z góry na dół czyli poniżej paska adresu i zakładek ?
2 - czy pasek z dołu przeglądarki zniknął na dobre czy da się go odzyskać ? Ten gdzie pokazuje np stan załadowania strony albo pogodę przy zainstalowanych dodatkach
Przyłączam się do pytania Strus-ia, bo sprawa jest naprawdę irytująca.
Medice, cura te ipsum.
Zobaczcie te dodatki:
https://addons.mozilla.org/pl/firefo...themerestorer/
https://addons.mozilla.org/pl/firefo...tralis-slimmr/
Jeszcze nie próbowałem ich, gdyż ciągle na 28 siedzę, ale zapewne już niedługo.
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Dziękuję Ci adolfik9501, Classic Theme Restorer jest całkiem OK i o to w sumie chodzi, ale ... zdążyłem się już przyzwyczaić do zmian w Fx29.
Szybka adaptacja, ale zależało mi tylko, żeby działał dodatek wyświetlający public IP i znalazłem taki, który wyświetla się w nowym układzie u góry.
Medice, cura te ipsum.
ktoś może podpowiedzieć co zrobić, jak to uwalić ?
nie wiedzieć czemu po jakiejś aktualizacji Firefoxa jestem zasypywany otwierającymi się wciąć nowymi oknami które same wskakują, najczęściej dotyczą jakiś gier onlinowych.
I jeszcze jedna upierdliwość - nie mogę się tego pozbyć - po lewej stronie wciąż rozwija mi się zakładka która ogranicza okno przeglądarki co ją zamknę to po zmianie strony znowu wskakuje, jak się tego skutecznie pozbyć ? w tej zakładce wyświetlają się jakieś informacje dotyczące drukarek, tuszu i takich tam
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Nie jestem pewien na 100%, ale antywir niczego nie wykrył
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Poszukaj dodatków, których instalacji nie pamiętasz... (Firefox - > Dodatki)
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Skontaktuj się z nami