Szukaj
super sytuacja
hehe swietneale GO troche za mala chyba bo ostatni jakis taki niewyrazny sie zrobil
Ostrry... jakbyś tak miał piać i drzeć dzioba cały czas... też byś niewyraźnie wyglądał![]()
Pod względem fotograficznym to tzw lipa ale w dziale humor z tymi opisami byłoby jak znalazł. Jak się to widzi to się gęba sama rozciąga![]()
krótkie wyjaśnienie - ciemności były, może nie egipskie ale były.Dzień był pochmurny, obiektyw ciemny.Aby uzyskac możliwie krótki czas (a ptaszki były bardzo ruchliwe) trzeba było wyciągnąć ISO ile się da i otworzyć obiektyw.Obiektyw radziecki, ciężar znaczny, bez statywu. Robiłem co mogłem , starałem się ale widzę sam że to nie to. Chciałem pokazać tylko ciekawą sytuację i myślę że to akurat się udało. Moze rzeczywiście kategoria żart byłaby odpowiedniejsza, ale co tam. O straszeniu ptaszków raczej mowy być nie moze bo gniazdko znajduje się w bramie do dosyć uczęszczanego sklepu i człowiek im nie straszny. A wrzeszczą tak nie na mnie chcąc mnie odgonić lub ze strachu ale na swą mamę, która za ułamek sekundy pojawiłaby się w kadrze z robakiem w dziobie. Owa mama przylatywała bardzo często i dosyć regularnie, wystarczyło chwilkę odczekać.
Skontaktuj się z nami