Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Ave Maria

Domyślnie

jakosci się nie czepiajcie bo chlopak mial ciemnosci egipskie. iso robi swoje i tego sie nie przeskoczy... nooo moze Cmosem troche zlagodzi. Ale co do porzucania mlodych - mysle ze jesli zachowal sie ostroznie i nie podszedl za blisko to nie ma powodu do obaw.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartolinik Zobacz posta
    Paskudna jakość- wiem. Bijcie, byle nie po głowie
    Więc trza poprawić a nie nadstawiać karku
    moim zdaniem warto poprawić

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko- Biała

Domyślnie

krótkie wyjaśnienie - ciemności były, może nie egipskie ale były.Dzień był pochmurny, obiektyw ciemny.Aby uzyskac możliwie krótki czas (a ptaszki były bardzo ruchliwe) trzeba było wyciągnąć ISO ile się da i otworzyć obiektyw.Obiektyw radziecki, ciężar znaczny, bez statywu. Robiłem co mogłem , starałem się ale widzę sam że to nie to. Chciałem pokazać tylko ciekawą sytuację i myślę że to akurat się udało. Moze rzeczywiście kategoria żart byłaby odpowiedniejsza, ale co tam. O straszeniu ptaszków raczej mowy być nie moze bo gniazdko znajduje się w bramie do dosyć uczęszczanego sklepu i człowiek im nie straszny. A wrzeszczą tak nie na mnie chcąc mnie odgonić lub ze strachu ale na swą mamę, która za ułamek sekundy pojawiłaby się w kadrze z robakiem w dziobie. Owa mama przylatywała bardzo często i dosyć regularnie, wystarczyło chwilkę odczekać.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów