Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Bazarek

Domyślnie

ostatnie rewelka. Jak ty żeś go podszedł ?

Domyślnie

Nie napisze ze mi sie nie podoba bo oznaczalac by moglo ze sie znam :P
    W kwiatkach brak mi czegos szczegolnego czegos co by je wyroznialo - nie koniecznie malej GO
    W robalach wiekszego przekonania i bedzie ok - przestraszyles sie tego pajaka ?

Domyślnie

Mi się ogólnie podoba.

Ja też sie nie znam ale chciałem Ciebie zapytać o tło zdjęcia nr5 .. dlaczego nie ma płynnego przejscia między kolorami?? Czyżby przesadzone podbicie kontrastu albo kolorów...tudzież jednego i drugiego??

zazdroszcze robaczków przy samym domu... bo u mnie w betonie to tylko czerwone mrowki

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Mi się ogólnie podoba.

Ja też sie nie znam ale chciałem Ciebie zapytać o tło zdjęcia nr5 .. dlaczego nie ma płynnego przejscia między kolorami?? Czyżby przesadzone podbicie kontrastu albo kolorów...tudzież jednego i drugiego??

zazdroszcze robaczków przy samym domu... bo u mnie w betonie to tylko czerwone mrowki

pozdrawiam
    Tło jest ,po prostu,takie jakie dały kolorowe liście w tle,przy takich nastawach...Nic nie PS-ułem...

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubacz Zobacz posta
    Nie napisze ze mi sie nie podoba bo oznaczalac by moglo ze sie znam :P
    W kwiatkach brak mi czegos szczegolnego czegos co by je wyroznialo - nie koniecznie malej GO
    W robalach wiekszego przekonania i bedzie ok - przestraszyles sie tego pajaka ?
    Kurnia...no jasne.!!!.....Ten jego odwłok miał ze dwa cm.średnicy...

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Przez focenie pajakow a zwlaszcza takich zaczolem sie ich bac . Zwlaszcza jak taki kłusuje w twoja strone i staje sie coraz wiekszy :>

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów