Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Po angielsku ;-)

Witam!
    Po dość długiej przerwie na forum witam ponownie Wspaniałych zdjęć przybywa, więc mam co nadrabiać i w czytaniu i oglądaniu

Witam się taką foteczką. Dość mocna obróbka, ale wynika to z faktu, że długo nie oglądałem zdjęć na necie a sporo PSułem i może zagubiła mi się granica przesady...(co nie zmienia faktu, że cel zamierzony ) Jednak wystawiam to w takiej formie i czekam oczywiście na Wasze komentarze

Pozdrawiam!

TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

podoba mi sie klimat, generalnie lubię takie PSucie. Natomiast jest cos nie tak z perspektywą tego budynku...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    podoba mi sie klimat, generalnie lubię takie PSucie. Natomiast jest cos nie tak z perspektywą tego budynku...
    tak trzeba przyznac -dobre

Domyślnie

zdjécie bardzo udane, ale...
    rozlazi sie w kazda stroné, wygláda troche jak budynek w Pradze w ktorym miesci sie Nationale Nederlanden tzw. tanczáca para ( Fred i Ginger ) projektu Franka O'Gherego, swojá drogá musze pojechac do Pragi bo budynek wart jest zachodu

Domyślnie

Fajnie wyszło Próbowałeś w B&W?

Ps. Piotrze jak tam się żyje?

Domyślnie

Miazga. Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu Aż by się chciało wiedzieć, jak doszedłeś do takiego efektu.

Domyślnie

Zdjęcie bardzo udane tylko nie wiem czemu klimacik kojarzy mi się z Wiedniem

Domyślnie

Dzięki i cieszę się, że się podoba. Co do perspektywy budynków to przyznam, że ławo nie jest- jest to jedna z pierwszych fotek szerokim szkłem i o przerysowanie nie trudno... (a co! pochwale się - jestem hepi juzerem Sigmy 10-20 - siuuuper szkło )

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    Ps. Piotrze jak tam się żyje?
    A dziękuję w porządku Jestem już w domu i trzeba przerobić ten ostatni rok żeby uzyskać szanowny tytuł magazyniera
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

dobre, bardzo dobre
    najlepiej wypadł trotuar, nic dziwnego, że dałeś go najwięcej

Domyślnie

Dziękuję bardzo za miłe komentarze
    Pozdrawiam Piotrek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów