Close

Strona 33 z 35 PierwszyPierwszy ... 233132333435 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 347

Wątek: D300 vs 5D

Domyślnie

trochę nie na temat, ale ilu nikoniarzy siedzi na CB? i czy też tak mącą w głowach canonierom? sio na swoje forum
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

gawronku, przeciez tu chodzi o jak najlepsze zdjęcia. a czy wazne czym robione

Domyślnie

wiem, wiem, jednak całe to porównywanie dwu zupełnie innych aparatów jest bez sensu, jedyne podobne kryterium to cena, dopiero jak wyjdzie FX w cenie 5D to porównanie będzie miało sens i to nie do 5D a do jego następcy,

zdjęcia porównujemy i oceniamy w innych watkach, i jak już wspominałem są takie sytuacje gdzie ten sam fotograf zrobi lepiej nikonem a w innej sytuacji canonem, a są i takie ze nokia nie zostanie bardzo w tyle hehehhehe
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Dokladnie -zamknac ten watek i przestac bic piane starczy juz tego onanizmu,...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    trochę nie na temat, ale ilu nikoniarzy siedzi na CB? i czy też tak mącą w głowach canonierom? sio na swoje forum
    Nie jest to jakieś zjawisko masowe ale krucjat na CB ostatnio jakby więcej .
    Pozdrawiam
    Marcin

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie jest to jakieś zjawisko masowe ale krucjat na CB ostatnio jakby więcej .

Dobrze Wam tak Przyszedł czas zemsty..... za roznych popmartów i innych akustyków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid Zobacz posta
    Dobrze Wam tak Przyszedł czas zemsty..... za roznych popmartów i innych akustyków
    Nie personalizowałbym tego ale nie przeczę, że takie nawracanie miało tu miejsce wiele razy. Co do zemsty hmmm..., a może warto być mądrzejszym .
    Pozdrawiam
    Marcin

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Pewnie warto, ja takich ludzi podziwiam...mi by się nie chcialo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    Ja tam lubię sobie na CB poczytać, jak zatwardziali canonierzy wychwalają D3, hehe...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    gawronku, przeciez tu chodzi o jak najlepsze zdjęcia. a czy wazne czym robione
    Ale było nie było to forum sympatyków marki NIKON!!
    p.s.bez urazy Adamie!
    D300s,T17-50,SB-800

Strona 33 z 35 PierwszyPierwszy ... 233132333435 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów