Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: czubatka...

Domyślnie czubatka...

Obydwa ujęcia dzisiejsze

1.

2.
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

A jeszcze przed chwila narzekales ze nie ma nikogo oprocz bogatek :P

Dla mnie jedynka, bo w dwojeczce brakuje mi swiatla w oku [co nie znaczy ze sie nie podoba - obie sie podobaja ale akcent stawiam na numero uno ].

p.s. Delikatnie bym przejechal pedzlem blurowatym po tle zeby wygladzic to ziarenko, bo mnie drazni

Domyślnie

no dzisiaj to światła za wiele nie było ale za to przeżyłem prawdziwy szok: mysikrólik usiadł mi na obiektywie To nieprawdopodobne! Postanowiłem następnym razem zapiąć kita 18-70 i zrobić sesję mysikrólikowi, gdyż ten najczęściej buszuje bardzo blisko mnie
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    l

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

No a gdzie mial usiasc jak fotel krolewski zajety... ale zdjecia z kurczakami na obiektywach sa dobre zwlaszcza te z malymi ptakami na wielkich lufach typu bogatka ukryta w 600tce puknij jakies telefonem, zawsze to cos ehh zazdroszcze Ci tego miejsca, a tu kolejny tajfun nadchodzi... pomocy!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    a tu kolejny tajfun nadchodzi... pomocy!
    na pewno przyniesie ze sobą mnóstwo ptactwa

1 bardzo ładna, fajnego "punka" ustrzeliłeś.

Domyślnie

Ładne, szkoda że nie miałeś lepszego światełka. Jednak i tak zdjęcia super ze wskazaniem na 2.
    Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon

Domyślnie

Świetne!! W pierwszej chwili bardziej mi się spodobała 2-ka,ale po dłuższym oglądaniu to spojrzenie na 1-dynce wymiata!!
    D300s,T17-50,SB-800

Domyślnie

za kazdym razem, kiedy widze Twoje zdjecia, dochodze do wniosku, ze to miejsce jest duzo wiecej warte, niz nowa D300...

Domyślnie

2-ka jest bardziej "sterylna" w ujęciu raczej atlasowym, 1-ka natomiast faktycznie przyciąga oczkiem czubatki Na tym ujęciu akurat było zamglone lekko słońce, więc światło idealne...
    l

Domyślnie

Bardzo piekne zdjecia.Tak z ciekawosci sptyam , siadaja na galazkach ustawionych przez Ciebie , czy tam
    gdzie chca.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów