Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Kendo.

Domyślnie

Yaari - daj jeszcze raz linki do fotek, szczególnie do trzeciej, bo chcę zobaczyć jaką miałem minę :P (niestety wkopali mnie w rolę papugi z mikrofonem, czego nienawidzę )

pebees, Zaaaak - hmm, dzięki, miło jak się wypowiedzą na temat kendo wybitni specjaliści

PS. Yaari - jak masz więcej fotek z pokazu, nawet wg Ciebie mniej udanych też daj na nie namiar - z chęcią pooglądam. Z góry dziękuję!

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yakubu Zobacz posta
    pebees, Zaaaak - hmm, dzięki, miło jak się wypowiedzą na temat kendo wybitni specjaliści
    Jacy specjaliści? Na jaki temat 'kendo'? To jest forum fotograficzne, i o zdjęciach mówię. Nie widać na nich żadnej sztuki walki, widać manekiny. Kompletne zamrożenie, brak czegokolwiek wskazującego ruch. O to mi chodziło w wypowiedzi 'za mało kendo w kendo'

Domyślnie

Ćwiczę Kendo i mam takie samo zdanie jak pebees - widać zbyt mało dynamiki sportu, jednak sam mam z tym spory problem. Do tego w salach do ćwiczeń światła jest jak na lekarstwo, na suficie jakaś wykładzina a strzelanie lampą prosto w zawodnika powoduje koszmarne cienie. Fotografowanie Kendo ze światłem zastanym, lub na otwartej przestrzeni to niesamowita okazja.
    Pozdrawiam
    Janusz

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Na 2 widac medytacje...
    ...czy to nie Kendo???

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Jonik Zobacz posta
    Na 2 widac medytacje...