Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Raj...

Domyślnie Raj...

Jeśli myślicie,że nie istnieje raj dla makro,to jesteście w błędzie....on jest i to u nas ,niedaleko Okartowa...
    To tylko próbka i nie jest to makro..Byłem tam 5 lat temu (fotka z Olego 2500L..).Gatunków tam ci dostatek ,razem czy też osobno.........

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No zachęcające to foto do wyprawy .Takiego bogactwa w jednym kadrze u mnie prózno szukać.
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

ano są takie miejsca u mnie koło lasu rośnie takie drzewo z czarnymi niby jagodami i one teraz gniją , żeby nie skłamać powyżej 20 motyli na nim się żywi , ten gatunek to Rusałka admirał.Jedyny problem to gość ciężki bardzo do sfocenia.

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Poszukajcie sobie w czerwcu/lipcu jednego kwiatostanu barszczu Sosonowskiego... to dopiero jest bogactwo (czasem w jednym momencie można spotkać kilkanaście gatunków chrząszczy, kilka motyli, kilkadziesiąt muchówek i błonkówek.

Co do zdjęcia, ciąłbym lewą stronę i delikatnie dół. Ten motylek włażący w kadr psuje kompozycję.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Uprawnienia umieszczania postów