Witam
Wrzucam dodatkowe zdjęcie z tej samej sesji z Agatą
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Paweł
Szukaj
Witam
Wrzucam dodatkowe zdjęcie z tej samej sesji z Agatą
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Paweł
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 14:01 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
Jeżeli moja opinia się liczy to zdjęcie jest wspaniałe. Oglądam różne albumy, ostatnio najwięcej Hamiltona, wiem że za niego w Polsce pewnie do ancla wsadzają, ale zdjęcia robi cudne, i to zdjęcie jakby w tym stylu. Łagodne i delikatne. I to światło!
Obróbka według mnie mistrzowska. Światło wygląda na naturalne, czyli takie jakie lubię. Jeżeli to lampa, to przynajmniej delikatna i robiona na naturalne.
Przepiękne zdjęcie.
Skóra naturalna jest też przepiękna. Broń boże nie daj zglamourować tego zdjęcia jak to poprzednie. Chyba że ktoś chce je zepsuć.
P.S. No znowu wracam do tego zdjęcia. Zahipnotyzowało mnie...
znakomite, tylko bym troszke oczka podostrzyl na potrzeby forum. Na papierze z pewnością będzie super. Pozdrawiam.
OOOOOOO to mi sie bardzo podoba.
Lubie taki klimacik.
Gratulacje. jak dla mnie wspaniale.
zdjęcie jest poprotu pięknegratulacje
przycinałem u siebie na kompie w formacie 3:2 w pionie wygląda dużo lepiej
chodzi o sam format bo reszta odlotowa
![]()
borowa naprawde fajnie ci wyszlo. Odezwe sie do ciebe wieczoremmam dla ciebie pewna propozycje :P
no ładniutko... aże miło tu zagościć![]()
miooodziooo kolory, światło i cała reszta![]()
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Dziękuję wszystkim za ocenę, serce się cieszy a ręce chca chwycić za aparat....
Paweł
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
zdjecie pod wzgledem swiatla , modelki , ujecia tematu bardzo dobre, nie zgodze sie natomiast co do obrobki, w takiej formie jak teraz jest idealne do dzialu portret i jest extra, w tym dziale dopieszczenie skory jest jak najbardziej wskazane, i wcale nie mowie a plastiku, tylko o takiej obrobce jaka dla przykladu stosuje stig.
Pozdrówka Jacek ....
Skontaktuj się z nami