Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Soft Girl vol.2

Domyślnie Soft Girl vol.2

Witam

Wrzucam dodatkowe zdjęcie z tej samej sesji z Agatą

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Paweł
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 14:01 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Jeżeli moja opinia się liczy to zdjęcie jest wspaniałe. Oglądam różne albumy, ostatnio najwięcej Hamiltona, wiem że za niego w Polsce pewnie do ancla wsadzają, ale zdjęcia robi cudne, i to zdjęcie jakby w tym stylu. Łagodne i delikatne. I to światło!
    Obróbka według mnie mistrzowska. Światło wygląda na naturalne, czyli takie jakie lubię. Jeżeli to lampa, to przynajmniej delikatna i robiona na naturalne.
    Przepiękne zdjęcie.
    Skóra naturalna jest też przepiękna. Broń boże nie daj zglamourować tego zdjęcia jak to poprzednie. Chyba że ktoś chce je zepsuć.

P.S. No znowu wracam do tego zdjęcia. Zahipnotyzowało mnie...

Domyślnie

znakomite, tylko bym troszke oczka podostrzyl na potrzeby forum. Na papierze z pewnością będzie super. Pozdrawiam.

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

OOOOOOO to mi sie bardzo podoba.
    Lubie taki klimacik.
    Gratulacje. jak dla mnie wspaniale.

Bonzo
    Gość

Domyślnie

zdjęcie jest poprotu piękne gratulacje przycinałem u siebie na kompie w formacie 3:2 w pionie wygląda dużo lepiej chodzi o sam format bo reszta odlotowa

Domyślnie

borowa naprawde fajnie ci wyszlo. Odezwe sie do ciebe wieczorem mam dla ciebie pewna propozycje :P

Gemini
    Gość

Domyślnie

no ładniutko... aże miło tu zagościć

Domyślnie

miooodziooo kolory, światło i cała reszta
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za ocenę, serce się cieszy a ręce chca chwycić za aparat....

Paweł
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Domyślnie

zdjecie pod wzgledem swiatla , modelki , ujecia tematu bardzo dobre, nie zgodze sie natomiast co do obrobki, w takiej formie jak teraz jest idealne do dzialu portret i jest extra, w tym dziale dopieszczenie skory jest jak najbardziej wskazane, i wcale nie mowie a plastiku, tylko o takiej obrobce jaka dla przykladu stosuje stig.
    Pozdrówka Jacek ....

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów