Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Domyślnie

Wooowwww ! Te foty zrobione sa kitem! Jestem pod ogromnym wrazeniem!

W większości dobre i ciekawe kadry, do tego odbrze naswietlone i ostre...no no, jestem pod wrazeniem!

Gratuluje.

AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Bardzo dziękuję za wszystkie głosy. Z baku jasnego standardu kit musi wystarczyć więc próbuję z niego wycisnąć co się da. Ale juz niedługo. Postanowiłem zaopatrzyć się w Sigmę 24-70/2,8. Wiem, wiem... Tamron jakoś mi nie pasuje Pozostaje jeszcze pomyslnie trafić na TEN egzemlarz i potem do szczęścia zabraknie mi tylko 70-200/2,8. Pewnie też Sigma - Najkon na razie jest dla mnie za drogi. Brakuje jasności w kicie live

Domyślnie

swietne foto...a 14 jak dla mnie naj... ten swiecacy w lefrektorach "sprzet grajacy" i swiatelko w plecy...
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

Super fotki koncertowe,jestem pełen podziwu co można wycisnąć z kita-->chyba się będę musiał z nim przeprosić
    D7000/N14-24 2.8/N24-70 2.8/SB-800/MB-D80/

Domyślnie

Kit jak widac nie jest zły a nawet świetny, powiedz jeszcze w czym są robione fotki jpg czy raw?
    Nikon

Domyślnie

Tutaj wszystkie są wynikiem rejestracji w RAW, ale np. w Katowicach (http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=30715) fota nr 2 (moja ulubiona) to jpg. Najśmieszniejsze jest to, że to ostatnie zdjęcie jakie zrobiłem na tym koncercie (zaraz po tym zgarnął mnie szef ochrony i zaprowadził do depozytu - kolosalne nieporozumienie z firmą ochroniarską, ustalenia jedno, wielkie chłopaki drugie). Uwierzcie, fjuczer pod tytułem "hide image" naprawdę się przydaje, szczególnie jak akredytowanemu fotografowi przed tobą długo spisują nr seryjne sprzętu, kazali nam wszystko wykasować. Głupole. Ech fotografia koncertowa...

Domyślnie

świetne fotki jeżeli ktoś ogląda Heroesów 2 sezon to Petrucci wygląda jak Nethan Petrelli nawet podobnie sie pisze
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów