Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: przemo gumiarz

Oszczędny w słowach Awatar bagnino
    Miasto
    Waw-Kalisz-Wroc-London

Domyślnie

w takich lachach rozporki maja tak wlasnie wszyte zamki - by sie nie pobrudzic za bardzo - wiecie kiedy

swoja droga czy takie manipulowanie zdjeciami innych jest tutaj zwyczajem (nie mam slabosci do Ciebie STIG jak widze wiekszosc tutaj) - bez obrazy
    Analogue only - Nikon, Canon, Olympus, Minolta and much more + coolscan5 by to skanowac
    http://plfoto.com/133843/autor.html

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bagnino Zobacz posta
    w takich lachach rozporki maja tak wlasnie wszyte zamki - by sie nie pobrudzic za bardzo - wiecie kiedy

swoja droga czy takie manipulowanie zdjeciami innych jest tutaj zwyczajem (nie mam slabosci do Ciebie STIG jak widze wiekszosc tutaj) - bez obrazy
    Nie chcesz, to nie... Pokazywalem Ci swoja wizje korekty. Nie podoba sie -- usuwam.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Spoko zdjęcie. W wersji Stiga która kazałeś mu usunąć bardziej się podobało.

Domyślnie

Poza tą niezdecydowaną krzywizną bardzo mi się podoba.
    Pozdrawiam
    D40

Oszczędny w słowach Awatar bagnino
    Miasto
    Waw-Kalisz-Wroc-London

Domyślnie

ja nic nie kazalem - to dorosly czlowiek i jak sie okazalo kulturalny - dziekuje
    Analogue only - Nikon, Canon, Olympus, Minolta and much more + coolscan5 by to skanowac
    http://plfoto.com/133843/autor.html

Domyślnie

ma klimat ... szary warsztat w tle i samotny kowboj w centrum ... w samo poludnie ... kurna jeszcze tylko niech klucze mu z kabury wystaja

podoba sie bardzo ....
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

wygląda jak serwisant Kubicy podoba się
    puszka plus słoiki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów