Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Soft Girl

Domyślnie

A ja się cieszę że moje wypociny z początkujacą modelką i mój brak doświadczenia w studio (dopiero wybieram się na warsztaty światla do Piotra) dały możliwość zainicjowania wątku w którym coś się dzieje, któś komuś pomaga a z Piotrem jesteśmy umówieni na Tutka... bo chcę wiedzieć co i jak...
    Na szczęście nie jest to post typu
    "pierwszy bo od tego dostaję migotania migawki.....

Zdjęcia zrobione przy udziale A.R. Reklamex z którą obecnie współpracuje - zbieram doświadczenia i możliwość robienia zdjęć dziewczyną w studio....
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Dwójka jest według mnie przepiękna. Łagodne spojrzenie, delikatna twarz. Jest wciągająca i hipnotyczna.
    I nie rozróżniam wersji oryginalnej i Piotra Szmidta. Różnice pomiędzy nimi są wyłącznie techniczne, natomiast ekpresja i łagodność jest cechą po prostu samej fotografii.
    Powiedziałbym nawet że się skłaniam w kierunku wersjii oryginalnej, bowiem twarz jest naturalniejsza i dlatego bardziej mnie wciąga.
    Nie, no jak się dłużej patrzę na te dwie wersje, to zdecydowanie oryginalna wersja. Oryginalna wersja ma ten czar i magię, ma ten łagodny i naturalny magnetyzm, natomiast wersja glamourowa jest po prostu kolejnym zdjęciem glamourowym. Cała magia oryginału znika wraz z wygładzeniem skóry.

Domyślnie

Borowa bardzo ladne fotki ,szczegolnie dwojka -gratulacje

Piotr -bardzo podoba mi sie kolorystyka w prawej dwojce ,szczegolnie oczy

Domyślnie

Tak jak borowa prosil napisalem malego tutka jak obrabrialem to zdjeice

zapraszam tutaj: http://www.piotrszmidt.com/tutoriale/glam/

Domyślnie

Piotr,
    Super ten tutorial ale ... ale ... za szybko go skończyłeś Czy możesz dopisać końcówkę związaną z wyostrzaniem tego zdjęcia. Interesują mnie techniki, których używasz i sposób ewaluacji wyostrzenia (czyli kiedy jest OK a kiedy już przesadziliśmy). Z góry dziękuję!

Pozdrawiam
    Remek

Domyślnie

Pozazdrościć takich zdjęć, dla mnie są rewelacyjne. Chciałbym miec takie pojęcie o PS jak Piotr.
    Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał

Domyślnie

Piotrek ma murzyna od obrobki
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Zdjęcia super.
    tutek tez

Pierwsze w B&W lepsze.

drugie nie wiem które lepsze
    D 80 + szklarnia, Canon 5D + szkła

zapraszam na stronę grupy fotograficznej: JastalFotoGrupa

Domyślnie

Mi również bardzo podobają się te zdjęcia. Mają coś w sobie co przyciąga wzrok i zachęca do ich ponownego obejrzenia
    opis w fazie przygotowań ...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów