Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Nikkor 20-35

Domyślnie Nikkor 20-35

Witam ponownie koniecznie muszę kupić jakiś obiektyw, bo zostałam tylko z kitem od F70ki i Tamponem 90 znalazłam takie coś, ale niewiele jest w sieci na temat tego szkła to jest Nikkor 20-35mm 1:2.8 D zna ktoś może to szkło czy 250 euro to dużo za niego
    Z góry dziękuje za pomoc
    Pozdrawiam

Domyślnie

Jaja sobie robisz czy co

Jak za darmo - bierz i nie pytaj...

Pzdr
    Spinner
    Pentax (LX) i Nikon (D610i D90)
    SPINNERSTRAPS

Domyślnie

Dobra dzięki zaraz wysyłam wiadomość do bratanicy niech go bierze, bo jest w komisie w Wiedniu brak osłonek i pudełka, ale co tam jak jest dobre!

Domyślnie

Szklo - rewelacja, zreszta to bedzie moj nastepny zoom. A cena... nie denerwuj grupowiczow... na allegro chodzi za 2000PLN w gore...

Pozdr
    FunBoy

Domyślnie

Witam ponownie koniecznie muszę kupić jakiś obiektyw, bo zostałam tylko z kitem od F70ki i Tamponem 90 znalazłam takie coś, ale niewiele jest w sieci na temat tego szkła to jest Nikkor 20-35mm 1:2.8 D zna ktoś może to szkło czy 250 euro to dużo za niego
    Chyba najlepszy szeroki zoom nikona. Całkowicie porównywalny ze stałkami. Za tą kasę krać całego TIRa tych szkieł.!!!
    Żurek

Domyślnie

Kurczę, ludzie to mają szczęście. Obecnie na allegro jest jeden za ok. 2.2k. Też bym chciał za 250 euro

Domyślnie

Używałem go przez jakieś 10 miesięcy z D70-rewelacja.

Domyślnie

Roller, dlaczego więc sprzedałeś? Nie widzę w Twoim zestawie szerokiego kąta.

Domyślnie

A sprzedałem bo mi się trafiła okazja zakupu 28-70 AFS w cenie sprzedaży 20-35 więc trudno nie skorzystać z okazji. 20-35 kupiłem i sprzedałem za 1800 i za tą samą kwotę kupiłem AFSa-to chyba okazja tym bardziej że z pewnego źródła. A co do szerokiego kąta to chcę mieć coś szerszego od 20 i póki co zastanawiam się co nabyć, ale poza Tokiną 12-24 to nie widzę nic sensownego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roller
    A sprzedałem bo mi się trafiła okazja zakupu 28-70 AFS w cenie sprzedaży 20-35 więc trudno nie skorzystać z okazji. 20-35 kupiłem i sprzedałem za 1800 i za tą samą kwotę kupiłem AFSa-to chyba okazja tym bardziej że z pewnego źródła. A co do szerokiego kąta to chcę mieć coś szerszego od 20 i póki co zastanawiam się co nabyć, ale poza Tokiną 12-24 to nie widzę nic sensownego.
    czy moglbys opisac troche wspolprace 28-70 z d70 - na forum spotkalem sie z podzielonymi zdaniami - jedni pisza, ze jest to najlepszy zoom w tej klasie i z cyfra i analogiem chodzi super, drudzy rowniez pisza ze jest super, ale tylko z analogiem, z cyfra troche nie wyrabia.
    czy uzywales moze kita 18-70 - czy ten 28-70 pracuje jeszcze szybciej przy ostrzeniu?, bo oczywiscie o cala reszte pytac nie bede
    leo

Uprawnienia umieszczania postów