Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Opel GT

Domyślnie Opel GT

Aloha,

tak się złożyło, że miałem dziś okazję zrobić pstryk nowemu Oplowi GT, co gorsze był dość brudny więc lekki PS był konieczny. Autko dość ciekawe, więc mam zamiar w piątek pstryknąć jakąś sesyjkę, muszę tylko pożyczyć T12-24/4 i poszukać jakiejś fajnej lokalizacji w Krakowie i tu moja prośba/pytanie do znawców tematu... GDZIE ?

Jedna fotka dziś pstryknięta, w tym temacie jestem świeży więc poddaje krytyce:

Domyślnie

jedyneczka jak najbardziej ładna. dobrze pokazane, fajne autko i zdjęcie.

podoba się

Domyślnie

Ho ho, bryka niczego sobie. 1 ładniutka, piękne kolory a 2 też ładna tylko za jasny ten prawy górny róg.
    "Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
    || D70 | T17-50/2.8 ||

Domyślnie

swoją dorgą nie przypomina wam to nowego Doge'a Viper'a tylko "zminiaturyzowanego" - sylwetka, przód, reflektory...
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jeere Zobacz posta
    Aloha,

tak się złożyło, że miałem dziś okazję zrobić pstryk nowemu Oplowi GT, co gorsze był dość brudny więc lekki PS był konieczny. Autko dość ciekawe, więc mam zamiar w piątek pstryknąć jakąś sesyjkę, muszę tylko pożyczyć T12-24/4 i poszukać jakiejś fajnej lokalizacji w Krakowie i tu moja prośba/pytanie do znawców tematu... GDZIE ?

Jedna fotka dziś pstryknięta, w tym temacie jestem świeży więc poddaje krytyce:

jakiej miejscowki szukasz ?
    http://www.mtk-klub.pl - Małopolski Tuning Klub
    http://www.foto-moto.pl - Forum Fotografii Motoryzacyjnej

Domyślnie

Świetne zdjęcia. Na dwójce zbyt jasne tło, ale kadr i kolorystyka auta imo ciekawsza. Poza tym za pół tej ceny można kupić o wiele ciekawsze auto - roadster.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Aloha, primo: autko jest stosunkowo tanie do konkurencji tj. 30tys ojro i jest tylko 1 full opcja więc to cieszy

Duronek: myslałem o jakims industrialu, ewentualnir jakaś kopa żwirku... poprostu czysty kadr w tle. czasu mam mało, furaka będe miał na mniej wiecej 2h.

Domyślnie

1 gazetowa
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów