Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: pomnik

Domyślnie pomnik

Wiem, że to powtórka ale lubię Gdańsk, niestety fotografowanie pomników wprowadza mnie w zakłopotanie. Konstruktywna krytyka mile widziana.

Domyślnie

Dlaczego w zakłopotanie? Ostatnio podobne próby z NEPTUNEM podejmował kolega harb. Oglądałeś?
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Zakłopotanie – bo nie wiem jak dobrze sfotografować pomnik aby fotki były nie banalne i takie jak milion innych na pocztówkach. Wiem że można np. zrobić zdjęcia jak pada deszcz, jest śnieg jak nie ma ludzi itp. Ale nie zawsze tak się da. Widziałem NEPTUNA harba.

Domyślnie

A czytałeś komentarze? Pasują i do tego wątku jak ulał.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    A czytałeś komentarze? Pasują i do tego wątku jak ulał.
    o przepraszam, tutaj jest miejsza GO a to juz postep, ale ja bym jeszcze zmniejszyl, walil z tele na pelnej dziurze, jak z mg42 i poczekal jak bedzie brzydko i pochmurnie, zrobil 3 klatki z krokiem co 1 ev i zlozyl DRI, wtedy bedzie niebanalnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    o przepraszam, tutaj jest miejsza GO a to juz postep, ale ja bym jeszcze zmniejszyl, walil z tele na pelnej dziurze, jak z mg42 i poczekal jak bedzie brzydko i pochmurnie, zrobil 3 klatki z krokiem co 1 ev i zlozyl DRI, wtedy bedzie niebanalnie
    przepis na niebanalnosc ? moze tak ! ale czy w fotografii chodzi tylko o niebanalnosc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    przepis na niebanalnosc ? moze tak ! ale czy w fotografii chodzi tylko o niebanalnosc
    no raczej nie ma przepisu na niebanalnosc, ja kilka lat temu uzywale fotografii jedynie do celow graficznych, do dzis mi to zostalo choc zdazaja m sie zdjęcia pocztowkowe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    no raczej nie ma przepisu na niebanalnosc, ja kilka lat temu uzywale fotografii jedynie do celow graficznych, do dzis mi to zostalo choc zdazaja m sie zdjęcia pocztowkowe.
    no tak ,wlasciwie to masz racje z tym przepisem -wielu szuka ,ale nic za wszelka cene ,co do fotografii pocztowkoej tak niejednokrotnie napiętnowanej to wbrew pozorom nad dobrą trzeba sie mocno napracowac,pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Gdyby był przepis, to niebanalność stałaby się banalna Niebanalność = nowe spojrzenie. Nowe spojrzenie to spojrzenie niesformalizowane w postaci przepisów.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów