Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 42 z 42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotr w Zobacz posta
    Ale dla przykładu to było, a Ty się na tym powiesiłeś .
    Nie nie "powiesiłem się" jeszcze tak źle ze mną nie jest . Po prostu odniosłem się do tego, że jest on wirtualny. Bo realna sytuacja tych wszystkich firm na rynku jest skrajnie inna.
    Tak czy tak zobaczymy co będzie. Póki co system olka & co. do mnie nie przemawia ani ideologia, która za tym stoi. Być może w przyszłości się to zmieni.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Póki co system olka & co. do mnie nie przemawia ani ideologia, która za tym stoi. Być może w przyszłości się to zmieni.
    Nie przemawia i pewnie nigdy nie przemówi, do mnie też nie przemówi, bo to nie jest system dla mnie, ani pewnie dla Ciebie. Nie znaczy to jednak, że innym się nie sprawdzi. Wydaje mi się że 4/3 nie jest systemem równorzędnym do Nikona, czy Canona i jestem daleki od jego grzebania. To inny rodzaj, ukierunkowany na inną grupę klientów, grupy się jednak przenikają. Użytkownicy kompaktów szukają lustrzanek, użytkownicy lustrzanek, szukają lepszych lustrzanek, ale są również tacy, którzy po prostu szukają aparatu (no to teraz już pojechałem na maxa).

Reasumując, rozumiem, że mogą być świadomi użytkownicy systemu 4/3, którzy widzą w nim zalety i są z niego zadowoleni i nie zamierzam ich nawracać, tylko dlatego, że Nikon stwarza większe możliwości (bo tak osobiście uważam).
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów