Rewelka psze panaBardzo, bardzo mi się te foty podobają. Kolory, kontrasty, kadry no i jakość.
![]()
Szukaj
Rewelka psze panaBardzo, bardzo mi się te foty podobają. Kolory, kontrasty, kadry no i jakość.
![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Bestie z pierwszej serii i 7 piekna robota! natomiast te poucinane dupeczki to... :P za dobry jestes na takie akcjeczekam na lotnicze... i juz zapinam pasy <pasy zapiete>
p.s. Oczywiscie nawet z poucinanymi tylkami mi sie podobaja bo zimorodka widzialem tylko z max 20m i takie zblizenia sa dla mnie bardzo na tak
trzeba docenic wklad pracy...
Piękne... Wszystkie razem i każde z osobna... Podziwiam i mam nadzieję, że kiedyś kiedyś też takie będę robiła! Gratulacje!
Chyle czoła, piekne zdjęcia. Świetne tło gra z pięknymi kolorami Zimorodka. Jedynka i ostatnie jak dla mnie najlepsze!
Pozdrawiam,
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
2 - klasycznie piękne
na 3 wyczyściłbym badyl
co do całości
nasycenie, jak na zimnego przystało, na granicy obłędu, wspaniale
i nawet zieleń mocna i ciężka, ale trzyma sie w palecie
całość emanuje egzotyką i harmonią
brawo
tacy amatorzy jak ja moga tylko wzdychac i czekac na nastepne w nadziei ze uda sie cos podpatrzec i moze...moze poduczyc....
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
Cała seria bardzo dobra.Piekne kolory i ciekawe sytuacje.
Pozdrawiam
tomek61
www.tomaszkubis.pl
klasa , cała seria extra![]()
podbijam, może ktoś jeszcze obejrzyniesamowite, piękne.. ostatnio mało nowości w tej klasie.
pozdrawiam
Cała seria piękna. Kolory , kadry , ostrość zasługują na uznanie.
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Skontaktuj się z nami