Ot tak dziś rano ustrzelone...
1.
Jeżeli się spodoba zapodam więcej. Moje pierwsze zdjęcia nocne wiec proszę o konstruktywna krytykę
Szukaj
Ot tak dziś rano ustrzelone...
1.
Jeżeli się spodoba zapodam więcej. Moje pierwsze zdjęcia nocne wiec proszę o konstruktywna krytykę
Bardzo sympatyczne. Troszkę za ciemno w cieniach (ale to przecież jeszcze noc).No i domy lecą 'na mordę'. Wyprościć by trza.Zapodaj następne.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Jest sporo wersji tej fotki. świetnie wyprostowane...powiedz czym robione ?
To "prostowanie" to nie za bardzo się udało ... zaraz te wieże się na boki poprzewracają.
NIKON Coolpix S510
1-ka i 2-ka to naprawdę udane fotografie, kapitalna świeżośc kolorów. Rynek wygląda jak po deszczu, czysty i wyraźny (tak na marginesie to prostowanie harba gdzies chyba zgubiło właśnie tę świeżość)
I'm not always right, but I'm never wrong...
jednak musze sie uczyc i uczyc i uczyc ,dzieki Le Sir
johny_85 ,ucze sie Photoshopem CS3,ale nie mam instruktora ,a bez podpowiedzi trudno sie perfekcyjnie nauczyc
lechupe, cytat(tak na marginesie to prostowanie harba gdzies chyba zgubiło właśnie tę świeżość) masz racje w orginale fotka zyskuje
5b.
Panowie, co powiecie o reszcie fotek? Zapodaje moje pierwsze zdjęcie w HDR...
wybacz, ale jakosc wyprostowania nie zalezy od umiejétnosci poslugiwania sie photoshopem, jezeli nie widzisz ze przeprostowales i poszlo w drugá strone, to nic ci nie pomoze, mysle ze oryginal jest swietny z lekká zabiá, zdjécie jest swietne, ma klimat - moze rzeczywiscie przydalo by sie wiécej w cieniach ale jest naprawde fajne, jest czyste , klarowne i miesiste
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami