Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: brigitte

Domyślnie

muuaaa a czy nie wydaje Ci się, że zdjęcie bagnino jest w takim stylu, że Ty też byś się dobrze czuła w takim anturażu ? pytam po obejrzeniu Twojego portfolio

muuaaa
    Gość

Domyślnie

yanoosh miło, że poświęciłeś swój czas i obejrzałeś moje portfolio Jeśli chodzi o jego wygląd, w dużej mierze zależy on od fotografów z jakimi miałam przyjemność współpracować. Owszem bardzo lubię takie zdjęcia, przede wszystkim wazna jest dla mnie gra przed obiektywem. Przy takich zdjeciach ukazuje się emocje i uczucia. Gdy ogladam pracę tego typu w głowie tworzy się historia. Pozdrawiam

Domyślnie

Bagnino, co to za miejsce dokładnie, jeśli możesz zdradzić?
    Fotka trafia w gust, ogólnie za Yanooshem
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Oszczędny w słowach Awatar bagnino
    Miasto
    Waw-Kalisz-Wroc-London

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PADI Zobacz posta
    Bagnino, co to za miejsce dokładnie, jeśli możesz zdradzić?
    Fotka trafia w gust, ogólnie za Yanooshem
    Przykro mi nie moge - obiecalem milczenie koledze, ktory mi je "sprzedal".
    Analogue only - Nikon, Canon, Olympus, Minolta and much more + coolscan5 by to skanowac
    http://plfoto.com/133843/autor.html

Domyślnie

PADI sprawdź magazyny kolejowe wzdłuż torów prowadzących do stacji Wrocław Świebodzki, po obu stronach ulicy Braniborskiej.
    bardzo podobne klimaty znajdziesz też np. na stacji Wrocław Kuźniki
    itd.
    Jak miejsca Tobie podpasują to zachowaj to w ścisłej tajemnicy ..............................

POZDRAWIAM
    myślę co piszę

Domyślnie

Świetne zdjęcie
    D7200

Domyślnie

Szczerze to długo się zastanawiałem co napisać o tym zdjęciu gdyż bardzo mi się podoba modelka i opinia by nie była obiektywna. Szukałem i szukałem i nic nie znalazłem
    Fota super i tyle.O. Koniec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanZWrocławia Zobacz posta
    PADI sprawdź magazyny kolejowe wzdłuż torów prowadzących do stacji Wrocław Świebodzki, po obu stronach ulicy Braniborskiej.
    itd.
    Jak miejsca Tobie podpasują to zachowaj to w ścisłej tajemnicy ..............................

POZDRAWIAM
    Też tak czuję. (znaczy się widzę, albo mi się tylko wydaje)

Lubię zdjęcia, w których jest to coś, gdzie strona techniczna, to rzecz drugoplanowa. To zdjęcie takie właśnie jest. Znacznie bardziej podob mi się coś takiego, niż te wszystkie cukierkowe produkcje.
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanZWrocławia Zobacz posta
    itd.

POZDRAWIAM
    Ja tez obiecuje milczec

Witaj Bagnino na forum, milo Cie tu widziec
    co do foty...to szczerze nie do konca mnie kreci, przyzwyczajony jestem do lepszych od Ciebie
    Pozdrówka Jacek ....

Oszczędny w słowach Awatar bagnino
    Miasto
    Waw-Kalisz-Wroc-London

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Phoenix Zobacz posta
    Ja tez obiecuje milczec

Witaj Bagnino na forum, milo Cie tu widziec
    co do foty...to szczerze nie do konca mnie kreci, przyzwyczajony jestem do lepszych od Ciebie
    a dzieki za powitanie i te pochlebstwa a co do krecenia do wiesh ... lepsze moze mi sie jeszcze uda strzelic, tymczasem ucze sie a wlasciwie zdobywam doswiadczenia w pracy z ta lepsza polowa naszej populacji ...
    Analogue only - Nikon, Canon, Olympus, Minolta and much more + coolscan5 by to skanowac
    http://plfoto.com/133843/autor.html

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów