Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: brigitte

Oszczędny w słowach Awatar bagnino
    Miasto
    Waw-Kalisz-Wroc-London

Domyślnie brigitte

modelka Ania, lokacja Wroclaw w zeszla sobote, swiatlo - kazdy widzi - czego sie spodziewac o 13.30 w sloneczny dzien, dlatego staralem sie ujmowac modelke w cieniu i przepalenia sa zamierzone i niejako wymuszone - (to moj debiut jesli chodzi o zamieszczenie pracy na tym forum ale kiedys musi byc ten pierwszy raz ...)
    szklo o ile mnie pamiec nie zmyla to (70-200 vr)

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 16:58 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    Analogue only - Nikon, Canon, Olympus, Minolta and much more + coolscan5 by to skanowac
    http://plfoto.com/133843/autor.html

Domyślnie

bagnino chłopie, nareszcie! żeby Cię trzeba było szukać po całej sieci zamiast w tak zacnym miejscu jako to forum.
    Zapodawaj więcej i częściej bo jest na co popatrzeć
    Co do zdjęcia, to nie zazdroszczę; musiałeś się nawojować z rozpiętością. Pomysł,kompozycja, modelka - miód. Uwielbiam zdjęcia z dziewczynami na bosaka.

Oszczędny w słowach Awatar bagnino
    Miasto
    Waw-Kalisz-Wroc-London

Domyślnie

a dziekuje - forum zaiste zacne moze i dlatego tak dlugo zwlekalem
    Analogue only - Nikon, Canon, Olympus, Minolta and much more + coolscan5 by to skanowac
    http://plfoto.com/133843/autor.html

pebees
    Gość

Domyślnie

Nie tłumacz się z przepaleń - nic to nie da. One pasują do tego zdjęcia Mi się podoba.

Domyślnie

Też tak lubię. Stopy, to piękna część kobiecego ciała.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

dusken
    Gość

Domyślnie

Ciekawe to zdjecie, wg mnie wszystko pasuje do siebie

Domyślnie

Bardzo dobrze wyszlo. Podoba mi sie.

Domyślnie

ja nie przyklasne ,niestety nie widze nic fajnego w takim przepale (oprocz urody modelki) pozdrawiam

muuaaa
    Gość

Domyślnie

Zdjęcia wydaje się takie lekkie i beztroskie Świetnie "łapie" chwile Modelka wdzięczna O technicznej stronie się nie wypowiem, ponieważ to nie moja działka ;p gratuluję, debiut robi wrażenie, czekam na więcej

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów