Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: zdechł laptop

Domyślnie zdechł laptop

padł mi laptop. nagle, bez zadnych symptomów. chodził jak trzeba przez 1,5 roku, chodził pięknie ostatniego wieczora, rano juz się nie dało go włączyć. za cholerę nie reaguje. przyczyn może byc nieokrągły milion, ale może ktoś ma/miał podobne doświadczenia i pocieszy, że to banalna usterka toshiba, 1,5 roczna, szanowana. gdzie takie cos naprawiac w krakowie?

Domyślnie

Napisz coś więcej o tym rzekomym nieboszczyku. Rzeczywiście nie wydaje nawet jęku? To wygląda raczej na problem z zasilaniem.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

nie wydaje najmniejszego jęku, westchnienia, jakby to poetycko rzecz: ani nie pierdnie.

Domyślnie

Spróbuj wyjąć baterię i uruchomić go na zasilaczu. Jeśli ruszy - masz walniętą baterię

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    nie wydaje najmniejszego jęku, westchnienia, jakby to poetycko rzecz: ani nie pierdnie.
    Takoż mniemam, iż moja dyagnoza słuszną była i naprawa ograniczy się jedynie do wymiany źródła zasilania.
    NIKON

Domyślnie

gwarancji już nie mam. pojęcia do takich napraw także. czyli co - odkręcić wieko, baterie wyszarpac i podłaczyć zasilacz?

Domyślnie

Wypadałoby spróbować zanim zaniesiesz go na 'smętarz dla laptopów'.
    NIKON

Domyślnie

a może zepsuł się włącznik ??

Domyślnie

Niedawno to samo mi się przydarzyło. Laptop normalnie zgasł i się nie dał włączyć , poleżał jednak kilkanaście godzin bez baterii i zasilania , potem dał się uruchomić - może dłuższa przerwa mu była potrzebna .

Aktualnie laptop raz działa , raz nie

PS. poszukuję płyty głównej do Della Inspirona 5100

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mww7 Zobacz posta
    PS. poszukuję płyty głównej do Della Inspirona 5100

http://computers.search-desc.ebay.co...Z1QQsofocusZbs

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów