Niedzwiedz... co tu gadać, wszystko rewelacyjnie, od pomysłów po wykonanie i postprocessing... 5, 6... kurcze co tu wymieniać... wszystko jest pięknie. Brawo
Szukaj
Niedzwiedz... co tu gadać, wszystko rewelacyjnie, od pomysłów po wykonanie i postprocessing... 5, 6... kurcze co tu wymieniać... wszystko jest pięknie. Brawo
D7200
Niedzwiadku. Bardzo lubie twoje slubne. Sa takie z pomyslem...
...ze tez Cie nie znalem jak bralem slub.
Pozdrawiam
4ka swietnie zlapana/kazdy chcialby dotknac Mlodą. Nigdy wczesniej nie widzialem takiego kadru - rewelka!
red light, dark room...
powiem tylko...wow , jedno lepsze od drugiego , masz talent niedźwiadku.
to i owo...
Rewelacja.
Jeździsz poza Warszawe zdjęcia robić? Do Wrocławia konkretnie.
Siostra za mąż wychodzi w przyszłym roku i fotograf potrzebny![]()
D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..
a w podkarpackie rejony? Szukam fotografa na swój ślub, a wybredna jestem , oj wybredna
![]()
to i owo...
3 to cudo - poza oczywistą kaszanką z ucietym dolem to cudo. te kolory, ta przestrzen, to swiatlo, ta glebia...aaach. kolega nikkorek, ktory chcialby zamiast nadajacych cudownej plastyki filarow po lewej jakies syfiaste sciany, czy co tam by sie z prawej pokazalo nie wie co mowi, albo wie, ale nie wie, ze zle
...ech - gdyby ten dol byl nieuciety...ale rzadko sie zdarza, zeby zdiecie mimo tak oczywistego minusa budzilo we mnie tak pozytywne emocje
.
4 - sam nie wiem. z jednej strony swietne, z drugiej...kurde - jakbym byl wyluzowaną panną mlodą to pewnie by mi sie podobalo, ale znam takie, co by kazaly mi usunac prosto z aparatu. chociaz po niej widac, ze raczej fajna, wiec pewnie sie spodoba
a zdiecie jako zdiecie - czaaad (nie rozumiem uwagi kolegi nikkorka o palcu
)
5 ladnie - ale mysle, ze jakbys dal 4 na konkurs zarobiloby wiecej. mz. za duzo gory jakos - moze ciac od razu nad reflektorem?
6 - jak mowilem - klasa - reszta z pleneru z reszta tez mi sie podoba (chociaz w 7 nie moze mnie opuscic wrazenie wszechobecnego mazania i maskowania w peesie).
1 - bez szalenstw, ale wiem, jak trudnym momentem jest blogoslawienstwo (chyba z zadnego nie jestem do tej pory zadowolony) garnitur ojca mz. troche za mocno w czern poszedl. generalnie tą scene bym widzial inaczej - same panie lapal czy cos...
2 - niezle, ale w LG rogu cos bardzo niedobrego dzieje sie z niebem. w 16bit obrabiales?
generalnie to chyba najbardziej podobajace mi sie Twoje forumowe slubniakigratki.
"Misiu"że tak powiem... a co tu gadać/pisać... uwielbiam slubniaki w twoim wydaniu
![]()
fajnie dzięki za opinie, obróbka jest celowa![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
super reportaż, kładzie na kolana. I niech mi teraz nikt nie mówi że jak zastanie kolorowe ściany na błogosławieństwo to nic się nie da z tym zrobić.... Niedźwiedź pokazał że się jednak da....
Skontaktuj się z nami