Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Droga

Domyślnie

Tytułowa droga biegnie idealnie prosto przez kilka kilometrów, dopiero tuż przez Podlesicami zakręca lekko w prawo omijając G. Zobrów. Sprawia to wrażenie jak by droga prowadziła wprost w masę białego wapienia. Chodzi mi właśnie, że można by to pokazać. U ciebie praktycznie nie widać skał, a szkoda. Mogło być pięknie, a jest tylko ładnie
    I jeszcze odnośnie tej drogi. Jest taki moment w roku (niestety nie pamiętam już kiedy, bo ostatnio bardzo rzadko bywam w Podlesicach) kiedy stojąc na Murze Wyklętych na G. Zborów słońce zachodzi idealnie na końcu tej drogi. Też ładny widoczek do fotografowania.
    Pozdrawiam.
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Le Sir Zobacz posta
    U ciebie praktycznie nie widać skał, a szkoda. Mogło być pięknie, a jest tylko ładnie
    Pozdrawiam.
    No i właśnie to jest to o czym pisałam powyżej (wcześniej) mnie zachwyciły te liście, kolory i drzewa na tle nieba - skała - w sumie to zastanawiałam się czy w ogóle tej skały nie "wykasować".
    Ty piszesz o innej fotce, o innym kadrze - pewnie bardzo zachwycającym (bo w tym terenie trudno się nie zachwycić o tej porze roku). I fajne jest to, że każdy może zachwycić się czymś innym - i niech tak zostanie.
    Chyba wiem o jakim punkcie na tej drodze piszesz - i właśnie stamtąd skały owszem ale taka droga jak powyżej to już nie....więc Ty inne foto a ja inne

PS - tak naprawdę jak ognia unikam miejsc typu Podlesice zwłaszcza w takie słoneczne weekendy, bo tłumy tam panujące mnie absolutnie odstraszają - tutaj to w czasie drogi powrotnej - specjalnie nadłożyliśmy parę km, żeby mieć to listowie - skały mam gdzie indziej
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jm Zobacz posta
    Tak naprawdę jak ognia unikam miejsc typu Podlesice zwłaszcza w takie słoneczne weekendy, bo tłumy tam panujące mnie absolutnie odstraszają - tutaj to w czasie drogi powrotnej - specjalnie nadłożyliśmy parę km, żeby mieć to listowie - skały mam gdzie indziej
    Mam dokładnie to samo, dlatego bywam tam teraz dość rzadko, ale parę lat temu w spędzałem tam dużo czasu, w jednym roku prawie 4 miesiące.
    NIKON Coolpix S510

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów