Szukaj
Oj, podkolorowałaś i jakoś mało autentycznie, ale kocham jesień i spodziewam się że intencje były właściwe.![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Ty wiesz lepiej,
więc innym zapodam, że polar + warunki popołudniowego słonka + kolory natury dały taki efekt.
Wszystkiego najlepszego.
Ja jestem ... ona- więc miałam polar itp, itd
pozwól że przedstawię Ci jm która nie dawno jeszcze wystepowała jako Karolina.
A że przemiła to fakt w rzeczy samej - pozdrawiam przy okazji![]()
w kwestii drogi to piękna, jesienna. Jedyne co mi przeszkadza to drzewa po lewej i prawej na pierwszym planie - nie pozwalają nacieszyć oczu pięknym niebem. tyle tylko że to takie sobie kapryszenie bo wiadomo że ich nie mogłaś wyciąć a wykadrować sie nie da.
edit
Krzysztof mnie ubiegł w prezentacji.
O Matko! I zapomniałem . Sto lat z Nikonem w garści Davidzie !
Kubo, dzięki za prezentacjęi czuję się pozdrowiona
W kwestii drzew - cóż pracuję nad tym, a praca ta polega na oswajaniu męża z myślą, że w czasie plenerów poza noszeniem za mną torby foto i statywu to przydałoby się, by miał na podorędziu jakąs zgrabną piłę mechaniczną, do wycinania tego co w kadry włazi bez pardonu![]()
Tak na serio, to mnie właśnie te drzewa cieszą w tym kadrze i żałuję, że prawie nigdy nie udaje mi się złapać takiej sytuacji, kiedy kolory jesienne aż kipią, a całe listowie jeszcze na drzewach....a nie pod...
Zwykle przed takim plenerowo-wycieczkowym weekendem przychodzi wiatr i deszcz i wtedy to listowie to już jedynie na ziemi można pooglądać
Pozdrawiam Jola
PS grip służy dzielnie![]()
Skontaktuj się z nami