witaj Karl ,mysle ze teraz to my sie nie rozumiemy ,ja odnosze sie raczej do ironi zawartej w poscie Kami, cytuje "i naprawdę nie rozumiem tej nowej tendencji na forum... zwrócisz komuś uwagę, a od razu przejrzą twoje foty, aby wynaleźć Ci ten sam błąd (ostatnia historia z prostowaniem zdjęć). kolejny kompleks polski? " jezeli uwazniej przeczytasz ten text ,to mysle ze wszystko ulozy sie w logiczna calosc ,polemizujac z Kami juz wczesniej wlasnie w temacie prostowania fotek ,probowalem przekazac swoj osad na temat rzetelnej oceny fotek wystawianych na forum ,chodzilo mi wlasnie miedzy innymi o fakt iz oceniajacy, nie pozostawia na ocenianym suchej nitki ,mimo tego iz sam popelnia identyczny blad ,jak wiec sie to ma do dystansu i obiektywizmu,natomiast w tym watku czuje sie wywolany do odpowiedzi zamieszczonym przez Kami komentarzem -cytat wyzej ,w oczach Kami sprawa urosla do jak to nazwano KOMPLEKSU POLSKIEGO,komleksem bardzo czesto jest fakt kreowania na sile fotek ktore az ociekaja Photoshopem ,szukania nowego stylu w fotografii za wszelka cene ,tylko dlatego azeby blysnac ,zaistniec -trzeba miec dystans i chwalic rzeczywiscie to co co sie nam podoba a nie przyklaskiwac tylko dlatego ze ktos to juz uczynil przed nami ,natomiast ironia ,frustracja -tych cech nie powinno byc na forum ,mysle ze odpowiedzialem Tobie na Twoje pytanie odnosnie wyrazania opinii -nie powinna ona wiazac sie z odgrywaniem sie na kims ,mnie osobiscie fotografia Kami tutaj zamieszczona nie podoba sie pod zadnym wzgledem ,ale poniewaz w innym watku doszlo pomiedzy nami do polemiki ,postanowilem nie zabierac glosu i nie oceniac tej pracy ,niestety to Kami sama prowokuje komentarze -pozdrawiam
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami