Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: taniec z ogniem

Domyślnie taniec z ogniem

W Sieradzu... tuz po inscenizacji napadu Krzyżaków:

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

tak z calosci to podoba mi sie 2 ciekawa figura wyszla.

osobiscie nie jestem zwolennikiem lapania mazi ognia dla samych mazi. wole figury, buchy itd. takie zdjecie przyciaga uwage.

tu jeszcze troche boli mnie jakosc, a mianowicie szumy (nie jestem szumofobem, bron cie, ale one tu nie przejda niezauwazone)

Domyślnie

Mi podoba sie 1 i 2 w pozostalych ogniomistrz za bardzo sie "rozkrecil"

Domyślnie

Ładną "nutę" zakreślił na 2
    "Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
    || D70 | T17-50/2.8 ||

Domyślnie

heh a mnie się nie udało tych mieczy na 3 i 4 tak fajnie złapać, cóż oboje wiemy jakie były warunki
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

No sa szymy... (1600 ISO - i poprzestawiane ev na -5; zesz nie sprawdzilam wczesniej aparatu ), a co do zlapania to wiesz Piotrze, ze to czysty przypadek bo mialam namotane - heh

Domyślnie

dlatego statyw jest najlepszy. a i przy iso 200 i 5 sek z reki ostorsc, przynajmniej ognia, powinna byc zachowana.

Domyślnie

po 5 sekundach to byś miał plamę z ognia, może pokażesz jakieś podobne jeśli masz w archiwach z czasem 5 sekund
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

mialabym, mialabym, jestem kobieta! juz 3 raz.... ech.
    a poszukam, a znalazlam

1. 6 sek., lecz przy iso 100 , no i tu jest statyw, bo wiekszosc bez usunelam.

o tu

wiec da sie i plamy nie ma.

Domyślnie

5s z reki - sfotografowac taniec z ogniem - i ma byc ostre? no brawo za pomysl
    poza tym co rozumiesz w tym temacie przez "ostrosc ognia"?

co do statywu - tez mialam - tyle ze bez plytki - hahaha - nie ma jak profesjonalne^^ przygotowanie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów