Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie "W płomieniach"

Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Kolory rewelacyjne
    Gratuluje.
    Lubie takie zolcie, czerwienie, mozna jeszcze zlapac niebieskie - zalezy od kwiatka czy liscia.

Wczoraj mialem podobne , zolte, czerwone itp. ale ... albo nieostro albo nie taka GO... wywalilem wszystko , dzisiaj ide ponownie

Domyślnie

oj pojechałeś świetna całość

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Kolory na wagę złota
    Dzięki minimalnej GO oczy ładnie wycinają się z kadru. Bardzo fajnie rozmyło płatki dając całości ciekawą formę...
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Pięknie Super kolorki, może perspektywa mi nieco nie leży, ale kolorystycznie miodzio
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Rewelka :> Tylko wywolac w 100x45 albo wiekszym i na sciane

Domyślnie

Dziekuje za komentarze

100x45 taki duzy format z d70s ...kurcze nie wiedziałem ze takie duze odbitki mozna wywolywac z tej puchy z zachowaniem jakości .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

leier przeciez nie bedziesz sie na to patrzyl z 10 cm bo nie zobaczysz calosci, chodz nigdy nic nie wiadomo :P
    "Dobra" firma ktora robi w ogole takie odbitki z regoly ma specjalne oprogramowanie do powiekszania wiec nie wiele trzeba sie martwic a efekt jest niesamowity a i koszty nie tak duze jakby sie moglo wydawac :>

Domyślnie

śliczne zdjęcie, gratulacje !!!
    [NIKON DSLR]

Uprawnienia umieszczania postów